Kripto Analiz Platformu Santiment’e Göre Bu Altcoin, Yeni Bir Rallinin Eşiğinde Olabilir!

1 year ago 60

Kripto analiz platformu Santiment, resmi web sitesinde paylaştığı bir blog gönderisinde ApeCoin'deki (APE) güncel durumu değerlendirerek kritik metriklerdeki yükselişe dikkat çekti. Santiment, ağ etkinliğinde bir süredir devam eden yükselişin APE adına yeni bir ralliye işaret ediyor olabileceğini belirterek güncel verileri paylaştı.

"ApeCoin (APE), Yeni Bir Rallinin Eşiğinde Olabilir"

ApeCoin (APE), 2022 yılında piyasa sürülmesi ile birlikte kripto para ekosisteminde önemli bir popülarite yakaladı ve kısa süre içerisinde oldukça yüksek oranlarda değer artışları kaydetti. Ancak fiyattaki dalgalanmanın ardından düşüşe geçen APE, aylar içerisinde 23 dolar seviyelerinden 2,9 dolar seviyelerine kadar geriledi. ApeCoin, volatilitenin nispeten azalması ile birlikte de 4 dolar ile 4,5 dolar seviyeleri arasında konsolide olmaya başladı. Ancak kripto analiz platformu Satniment, web sitesinde paylaştığı bir blog gönderisi ile son dönemlerde APE adına devam eden bu düşüş ivmesinin tersine dönebileceğini belirterek kritik metriklere işaret etti.

Santiment, Kritik Metriklere İşaret Etti

Kripto analiz platformu Santiment, web sitesinden paylaştığı yeni bir blog gönderisi ile ApeCoin'in (APE) yeni bir rallinin eşiğinde olabileceğini belirterek kritik metriklere işaret etti. Santiment, APE token sahiplerinin birikimlerini artırmasıyla artan ağ aktivitesinin yeni bir yükselişe işaret ediyor olabileceğini öne sürdü ve yakın vadeli örneklere işaret etti ve blog gönderisinde bu ifadelere yer verildi:

"Yakın zamanda bunu Stargate Finance ile gördük. Ağda bir süre artan aktivitenin ardından, STG'nin fiyatı yükseldi. Aynı şey Apecoin için de olabilir mi? "

Kripto analiz platformu Santiment, piyasanın yeniden yükselişe geçmesi durumunda mevcut metriklerin APE adına yeni bir ralliye işaret ediyor olabileceğini ancak kripto para piyasasının öngörülemezliği sebebi ile yatırımcıların temkinli olması gerektiğinin de altını çizdi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article