Kripto Analiz Platformu Uyardı: “Popüler Altcoin’de Yeni Bir Satış Dalgası Başlayabilir”

1 year ago 58

Shiba Inu (SHIB), Mart ayının başlarından bu yana kripto para piyasasındaki yükseliş ivmesine rağmen piyasadaki çoğu altcoin'in aksine yüksek oranlı değer artışı kaydedemedi ve nispeten düşük bir fiyat performansı sergiledi. SHIB'teki bu düşük fiyat performansı devam ederken kripto analiz platformu IntoTheBlock da hafta içerisindeki satış baskısına işaret ederek SHIB yatırımcılarını olası yeni bir düşüş adına uyardı.

"SHIB'te Yeni Bir Satış Dalgası Kapıda Olabilir"

Kripto para piyasası, lider kripto para birimi Bitcoin'in 28.500 dolar seviyelerine kadar yükselmesi ile birlikte Mart ayının ortalarından bu yana yükseliş yönlü bir ivme yakaladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, bu süreçte yüksek oranlarda değer artıları kaydetti. Ancak Shiba Inu (SHIB), bu süreçte piyasadaki çoğu kripto para birimine kıyasla nispeten düşük bir fiyat performansı sergiledi ve net bir yükseliş ivmesi yakalayamadı. Kripto analiz platformu IntoTheBlock da yeni bir blog gönderisinde SHIB'teki satış baskısına dikkat çekerek yeni bir düşüş ihtimaline değindi ve SHIB yatırımcılarını uyardı.

IntoTheBlock, Güncel Verileri Paylaştı

SHIB'teki satış baskısına işaret eden kripto analiz platformu IntoTheBlock, yeni bir blog gönderisinde SHIB adına olası bir düşüşe dikkat çekerek kripto para yatırımcılarına bir uyarıda bulundu. IntoTheBlock, Salı gününden bu yana devam eden satış baskısının SHIB adına yeni bir boyut kazanıyor olabileceğini dile getirdi ve yatırımcı duyarlılığına da dikkat çekti. IntoTheBlock'a göre short ve long pozisyon oranları başta olmak üzere birçok gösterge, kripto para yatırımcılarının SHIB adına yeni bir düşüşün söz konusu olabileceğine yönelik beklentilerinin arttığını gösteriyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article