Kripto Kahini Açıkladı! Hazır Olun, Bu Altcoin ATH Belirtileri Gösteriyor!

2 years ago 169
Kripto Kahini Açıkladı! Hazır Olun, Bu Altcoin ATH Belirtileri Gösteriyor!

Yakından takip edilen kripto para analisti, kripto para piyasasına yönelik son tahminlerini paylaştı. Ünlü analist bir Ethereum (ETH) rakibin boğa piyasası için hazırlandığını ve lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) için potansiyel bir trend dönüşümünü öngördüğünü söyledi.

Avalanche (AVAX), ATH’a Hazırlanıyor

Kripto para sektörünün tanınan isimlerinden olan Smart Contracter, kripto para piyasasına yönelik son tahminlerini Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Ünlü analist 204.500 twitter takipçisine, Akıllı Sözleşme Platformu Avalanche (AVAX) fiyat hareketini takip ettiğini ve AVAX’ın ATH için hazırlık yaptığını belirtti.

Smart Contracter‘a göre Avalanche (AVAX), düzeltici bir deseni tamamladıktan sonra güçlü bir ralli için hazır olacağına inandığını söyledi.

Ünlü kripto para analisti Avalanche hakkında yaptığı tahminlerde şu ifadelere yer verdi;

“Uzun bir süredir Avalanche’ı takip ediyorum. Dolayısıyla Avalanche’ın bir çok altcoin’den daha iyi performans göstermesini bekliyorum, potansiyel olarak tüm zamanlar yüksek seviyesine ulaşabilir. “

SMART Contracter, Elliott Dalga Teorisi’nin popüler bir uygulayıcısı olan, dalgalar halinde tezahür etmeye meyilli olan kalabalık psikolojiyi takip ederek gelecekteki fiyat eylemlerini öngören teknik bir analiz tekniğidir. Elliott dalga teorisine göre, bir yükselişin yeniden başlatılması, bir varlık bir ABC düzeltmesini tamamladıktan sonra muhtemeldir.

Bitcoin, Güçlü Belirtiler Gösteriyor

Öte yandan lider kripto para birimi Bitcoin’e baktığımızda, Smart Contracter, BTC’nin Kasım ayından bu yana kripto düşüşünü koruyan diyagonal direncin üstünde kapatmayı hedefledikten sonra güç belirtileri gösterdiğini açıkladı ve şöyle söyledi;

“GÜNCELLEME… Bitcoin neredeyse üç ay sonra boğa piyasası yapısının ilk belirtilerini gösteriyor. “

Smart Contracter, ayrıca Bitcoin‘de uzun süreli yükseliş beklediğinin de altını çizdi.  Öyle ki ünlü analist geçtiğimiz ay, BTC’nin 30.000 dolar seviyesini test edeceğini belirtirken, Contracter Bitcoin’in bu yıl 100.000 doların üzerinde toplanacağını tahmin etti.

Read Entire Article