Kripto Kahini: Fiyatı Düşük 7 Altcoin Sizi Zengin Edebilir!

2 years ago 147

Kripto para piyasaları yeniden kırmızı, Ukrayna krizi daha da derinleşiyor ve FED büyük ihtimalle bayramımızı zehretmeye hazırlanıyor. Yaz geldi gelmesine de kripto paralardaki kış bir türlü gitmiş değil. En büyük kripto para birimi bugün sık sık 39.000 doların altını ziyaret etti. Fakat kripto para yatırımcılarının yakından izlediği bu isim fiyatı, piyasa değeri düşük 7 altcoinin yatırımcıları zengin edebileceğini söyledi. Elbette bu tahmini yapan kişi gelecekten günümüze gelmiyor, bu sebepten dikkatli olmalısınız.

SingularityDAO (SDAO)

Cheeky Crypto‘nun ev sahibi Chris, yatırımcıları zengin edebilecek altcoinler listesinin başında SingularityDAO (SDAO)’yu koydu. Listedeki piyasa değerine göre en büyük altcoinde budur. SingularityDAO, kripto ekonomisine erişimi basitleştirmek için tasarlanmış gerçek bir Merkezi Olmayan Otonom Kuruluş (DAO) olmayı hedefliyor. Aynı zamanda bunu başardıklarını da iddia ediyorlar.

SingularityDAO, ilk merkezi olmayan, gözetimsiz, dinamik olarak ayarlanmış token sepetlerini (DynaSet) oluşturdu. Ve sonrasında çoğunluk kontrolünü son derece gelişmiş Yapay Zeka’ya devretti.

Chris şunları söyledi;

SingularityDAO, en güçlü ekiplerden birine sahip. Bu harika bir proje. Bir göz atmak için kesinlikle biraz zaman ayırmanız gereken bir şey. Büyük bir ekosisteme sahip olacaklar. Yapay zeka ve makine öğreniminden faydalanabileceğiniz yer burasıdır. Temelde bir pazaryeri gibidir ve pazar yerini kendi web siteleri aracılığıyla ziyaret edebilirsiniz”.

Diğer 6 Altcoin

İkinci sırada SingularityNET (AGIX) geliyor. SingularityNET, küresel olarak erişilebilen yapay zeka pazarı sayesinde herkesin AI hizmetlerini kolayca “oluşturmasına, paylaşmasına ve para kazanmasına” olanak tanıyan blockchain destekli bir platformdur.

PolySwarm (NCT) listenin üçüncü kahramanıdır. Coinbase listelemesiyle adını duymuş olabilirsiniz. PolySwarm, mevcut çözümler tarafından algılanmama olasılığı daha yüksek olan en son tehditleri tespit etmek, analiz etmek ve bunlara yanıt vermek için daha etkili bir yol sağlayan, kitle kaynaklı bir tehdit istihbaratı pazarıdır.

Meld (MELD) itibari para ve kripto para ödünç verme ve ödünç alma için ilk merkezi olmayan ve gözetimsiz DeFi bankacılık protokolüdür. Aynı zamanda Chris tarafından paylaşılan listenin dördüncü sırasında yer alıyor. MELD tokeni, sahiplerinin protokolün geliştirilmesi konusunda oy kullanmalarını sağlayan bir yönetişim tokenidir. MELD, merkezi olmayan finansa odaklanıyor ve uzun vadeli bir hedefle) ya yetersiz bankaya sahip ya da bankacılık hizmetlerine hiçbir şekilde erişimi olmayan (2 milyardan fazla kişinin kripto para varlıklarından yararlanma etrafında oluşturulmuş araçlara ve çözümlere erişmesini sağlamayı hedefliyor. Aşırı derecede iddialılar bu yüzden daha fazla dikkatli olmanız gerekebilir. Bu tarz uçuk ve iddialı projelerin çoğu zaman yatırımcısının parasını alarak kaçtığına şahit olduk.

Lossless (LSS) listenin beşinci sırasında yer alıyor. Lossless, token oluşturucular için bir hack azaltma aracıdır. Protokolü, dolandırıcılık tanımlama parametrelerine dayalı dolandırıcılık işlemlerini dondurur ve çalınan fonları sahibinin hesabına geri döndürür.

Cornucopias (COPI) listenin sondan ikinci sırasında yer alıyor. Özellikleri, kazanarak oyna, kazanarak geliştir ve kazanarak öğren modellerine dayanmaktadır. Tüm ada, oyuncuların gerçek dünya değerine sahip karakterlere, araziye ve diğer NFT tabanlı varlıklara sahip olabileceği, tümü eğlenceli ve genişleyen bir metaverse’de barındırıldığı NFT teknolojisi etrafında oluşturulmuştur. Metaverse projelerinin hikayeleri her zaman ilgi çekici oluyor ancak oluşan hype çok fazla dolandırıcıyı bu alana çekti. Bu sebepten temkinli olmanızda fayda var.

Listenin sonunda ise NuNet (NTX) var. NuNet, SingularityNET’ten ayrılan ikinci proje ve SingularityDAO Launchpad’de başlatılan ilk projedir. İnsanların bilgisayar kaynaklarını geniş ölçekte paylaşmasına ve paraya çevirmesine olanak tanıyan ve merkezi olmayan ağlar için küresel olarak dağıtılmış optimize edilmiş bilgi işlem gücü sağlayan bir projedir. Piyasa değeri 3 milyon dolar civarındadır.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article