Kripto Kahini Solana Katili Altcoinin Potansiyeline Dikkat Çekti!

1 year ago 66

Kripto para yatırımcıları ve traderlar tarafından yakından takip edilen popüler bir analist kısa vadeli görüşlerini açıkladı. Popüler Ethereum ve Solana katili 2 altcoin için potansiyel hedefleri de duyurdu. Bitcoin yeniden 20.000 doların üzerine tırmandığı için yatırımcılar heyecanla altcoin fırsatları arıyor. Peki fırsat nerede? Popüler analistin görüşleri ve daha fazlası.

Kıdemli Kripto Analisti

Popüler kripto para analisti Altcoin Sherpa 185.600 Twitter takipçisine önümüzdeki günlere dair tahminlerini paylaştı. Bitcoin fiyatı için kritik seviyeye dikkat çekti.

Bitcoin için 21.000 dolar seviyesinin altında daha fazla kapanış görmemeliyiz.”

Analist daha sonra ETH/BTC grafiğine işaret ederek bunun altcoin piyasasının genel sağlığının birincil göstergesi olduğunu söylüyor. ETH fiyatının BTC paritesinde 0,0823 seviyesine doğru yükselmesini beklediğini söylüyor.

“ETH/BTC genellikle bir bütün olarak tüm altcoin piyasası için iyi bir göstergedir ve hala oldukça iyi görünüyor. Bunun orta vadede 0,0823 BTC seviyesine kadar yükselmesini bekliyorum”.

Grafiğe göre ETH/BTC şu anda 0,775 seviyesinde bulunuyor.

Kripto Uzmanı Altcoin Yorumu

Altcoin Sherpa daha sonra merkezi olmayan uygulama (DApp) platformu ve Ethereum (ETH) rakibi Near Protocol'ü gündemine aldı. Ona göre grafik berbat görünüyor ve performans adeta onu bir shitcoin gibi gösteriyor.

NEAR berbat görünüyor. Ama sıçrama yapacaksa buradan yapmalı. Daha büyük bir hareket için bir tür çift dip ilginç olurdu ama ben bu konuda hala şüpheliyim."

NEAR, yazı yazıldığı sırada 2,99 dolar seviyesinde bulunuyordu. ABD borsalarının pozitif açılışına rağmen Fed toplantısının oluşturduğu baskı fiyatı 3 dolar üzerinde kapanışlardan alıkoyuyor.

Trader, en hızlı ve ucuz akıllı sözleşme platformu Solana'nın rakibi Aptos'un BTC güçlü kaldığı sürece yükselişine devam edeceğini düşünüyor. APTOS sosyal medyada büyük bir etkileşim dalgası başlattı ancak hype yavaş yavaş sönüyor. Kripto uzman APTOS (APT) hakkında şunları söyledi;

“Halen 7 dolar seviyesinde aldığın APT varlıklarımı tutuyorum. BTC sağlıklı göründüğü sürece (şahsen öyle olduğunu düşünüyorum), APT için yükseliş istikrarlı biçimde devam edecek”.

APT, son 24 saat içinde %2,2'lik bir düşüşle 8,86 dolardan alıcı buluyordu.

Read Entire Article