Kripto Kahininin Altcoin Sepeti! Aylar İçinde Uçacaklar!

1 year ago 62

Popüler bir kripto para analisti elinde tuttuğu altcoinlere dair önemli bir paylaşım yaptı. Toplam 6 altcoin var. Bunların önümüzdeki aylarda ciddi fiyat artışları yaşayabileceğini düşünüyor. Birkaç büyük kripto düşüşünü önceden bilen analist yatırımcılar tarafından yoğun biçimde takip ediliyor. Peki hangi altcoinleri satın almaya değer gördü?

Kripto Kahininin Altcoin Sepeti

Michael Poppe, dünya genelinde yaygın olarak takip edilen bir analist ve milyonlarca yatırımcıya ulaşıyor. Yaptığı analizlerle geçmişte birçok büyük düşüş ve yükselişi önceden duyuran analist şimdi de yaklaşık bir tarik verip aldığı altcoinleri açıkladı. Peki kripto kahinini altcoin sepetinde hangi kripto paralar var? Toplam 6 altcoin bulunun ve bunlar dışında BTC, ETH gibi varlıklar da tuttuğu biliniyor. Hepsinin fiyatı önemli destek seviyelerine yakın seyrettiği için birkaç ay öncesine göre ciddi satın alma fırsatları sunuyor. Peki bu süreçte hangi kripto paraları sepetine ekledi? İşte listesi;

  • Polkadot (DOT)
  • Cosmos (ATOM)
  • SKALE Network (SKL)
  • NEAR
  • Concordium (CCD)
  • Chainlink (LINK)

Bunları arasında LINK için Poppe’nin sık sık paylaşımlar yaptığını zaten biliyoruz. Popüler analist 6-8 dolar aralığındaki LINK fiyatının sürekli bir satın alma fırsatı sunduğunu defalarca söyledi. Ve elbette yanılabilir.

Altcoin Sepetinin Detayları

Şimdi kısaca bu altcoin geçmiş performansına ve mevcut durumuna göz atalım. Polkadot (DOT) ile başlayalım. Polkadot, Web3 odaklı bir girişim ve geliştirici faaliyetler bakımından en yoğun akıllı sözleşme platformları arasında yer alıyor. Üstelik yaklaşık 1 ay önce DOT Coin’in SEC ile yaptıkları uzun görüşmeler sonrasında menkul kıymet olmadığını “söyleyebileceklerini” açıkladılar. Elbette bu onların değerlendirmesi neticesinde yaptıkları bir açıklama ve SEC doğrulamadı. Eğer önümüzdeki yıl beklendiği gibi SEC, altcoinlere toplu menkul kıymet davaları açarsa ve eğer Polkadot ekibi doğru söylüyorsa süreçte pozitif ayrışabilir. Polkadot yazı hazırlandığı sırada 5,53 dolardan alıcı buluyor. Son 1 ayda 7,4 dolar ile 5 dolar arasında hareket etti. Geçtiğimiz yıl 55 doları aşarak ATH seviyesini gördü ve 2020 yılında 2,69 dolara düştüğünde dip fiyatını bulmuştu.

Cosmos (ATOM) blockchainlerin interneti olma iddiasıyla yola çıktı ve yazı hazırlandığı sırada 10 dolardan alıcı buluyor. Geçtiğimiz yıl 44 doları aşarak ATH seviyesini belirlemişti. SKL ise birçok büyük hedge fondan destek alan bir platformudur. SKL Token fiyatı 0,027 dolarda bulunuyor ATH fiyatı ise 1,22 dolardır.

NEAR, son FTX çöküşünden fazlasıyla etkilendi. Web3 odaklı akıllı sözleşme platformlarındandır. Fiyatı yazı hazırlandığı sırada 1,69 dolarda bulunuyor. Son 1 ayda 3,43 dolar ile 1,44 dolar arasında hareket etti. Bu yıl ATH seviyesi olan 20,4 doları görmüştü. CCD yazı hazırlandığı sırada 0,0096 dolardan alıcı buluyor. Token bugünlerde ATH seviyesinin %88 altında alıcı buluyor.

Chainlink (LINK) ise son sırada ancak Poppe’nin favori altcoinlerinden. En büyük blockchain oracle hizmetidir. Fiyatı yazı hazırlandığı sırada 7,35 dolardan alıcı buluyor. ATH fiyatı ise 52,88 dolardır.

Read Entire Article