Kripto Oyunlarında Son Durum! Listenin Başında Hangi Oyun Var?

2 years ago 94

Kripto dünyasında oyunlar gün geçtikçe daha çok kendilerine yer buluyorlar. İnsanların oyna-kazan modelini benimsemesiyle daha da değerleneceklermiş gibi duruyor. Yapılan araştırmalara geçtiğimiz ayda en çok oynanılan oyunlar hakkında fikir sahibi olmamızı sağladı. Gelen veriler listenin başında bulunan bir numaralı oyunun tacını koruduğunu gösterirken, listenin başındaki oyun tokenlerinin fiyatı da arttı.

Bir Numarada Uzaylılar Var

DappRadar verilerine göre, Alien Worlds günde yaklaşık 230.000 ziyaretçi alıyor. Oyun rakipleri için önemli bir engeldir. Geçen ay toplamda 600.000'den fazla benzersiz adrese ev sahipliği yaptı.

WAX ve Binance Akıllı Zincir (BSC) blok zincirleri üzerinde çalışan Alien Worlds, Temmuz ayında kripto para piyasalarında görülen toparlanmadan yararlanmış gibi duruyor. Token TLM, 30 günlük süre boyunca %21,6 değer kazanmayı başardı. TLM, Binance ve KuCoin gibi önde gelen kripto para borsalarında listelenmiş durumda.

Axie Infinity Toparlanıyor

GameFi sektörünün öncüsü Axie Infinity, listeye ikinci sıradan girmeyi başardı. Ancak oyun, siber saldırılara maruz kaldıktan sonra birçok oyuncunun güvenini kaybetmiş durumda.

Ancak Ronin blok zincirinde bir gelişme görüldüğünden, oyuncular Axie Infinity'ye tekrar bir şans veriyor. Geçen ay, Axie Infinity'de 512.000 benzersiz adres oturum açtı.

Blockchain tabanlı bir oyun için 510.000'den fazla adres dikkat çekici görünse de, AXS geçmişte olduğundan çok daha fazla oyuncuya ev sahipliği yaptı. Temmuz ayında, genel piyasa toparlanmasına paralel olarak, AXS kripto parasının fiyatı TLM'yi geçerek %23 arttı.

Splinterlands Üçüncü Sırada

Splinterlands, geçen ay en çok ziyaret edilen blockchain oyunları arasında üçüncü sırada yer aldı. GameFi sektöründe adından söz ettiren oyun, Temmuz ayında 378.000 benzersiz adrese ev sahipliği yaptı.

Oyun içi token SPS, %36 değer artışı ile diğer popüler oyunların yerel varlıklarını geçmeyi başardı.

Solitaire Blitz Dördüncü Sırada

Köklü bir oyun olan Solitaire Blitz, mobil platformlarda adından sıkça söz ettiriyor. Aylık 357.000 kullanıcısı var ve bu da onu listede 4. sıraya taşıyor.

Upland Listeye Girdi

Upland, Temmuz 2018'den beri oyunculara açık. Oyun, 209.000 kullanıcı ile listeye 5. sıradan girmeyi başardı. Kripto kışına rağmen, daha ılımlı bir kapasitede de olsa blockchain oyunlarına yapılan yatırımlar artıyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article