Kripto Para Analisti, Kritik Seviyelere İşaret Etti: Piyasadaki Yükseliş, Yakın Vadede Kalıcı Olabilecek mi?

2 years ago 99

Kripto para analisti Michaël van de Poppe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarında piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı. Analist, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) adına güncel teknik görünümü değerlendirdi ve yakın vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret etti.

Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar piyasadaki son durumu değerlendiren analist, Bitcoin ve Ethereum adına yakın vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret etti. Analist, TerraClassicUSD'nin çöküşü ve sonrasında süreç içerisinde bazı kripto şirketlerinin karşı karşıya kaldığı problemler ile kripto para piyasasının son aylarda güçlü bir düşüş ivmesi yakaladığını ifade etti. Düşüş ivmesinin yakın vadede bir süre daha devam edebileceğini ifade eden analist, 22.000 dolar seviyelerinin BTC adına yakın vadede oldukça önemli olduğunu ve bu seviyelerin aşılması ile Bitcoin'in 30.000 dolar seviyelerine varan bir yükseliş hareketi başlatabileceğini savundu.

Öte yandan Ethereum (ETH) adına da kritik seviyelere dikkat çeken analist, kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin devam etmesi durumunda 950 dolar seviyelerinin ETH adına yakın vadede önemli bir destek seviyesi olabileceğini ifade etti. Ayrıca analist, piyasanın yakın vadede yükseliş yönlü bir ivme yakalaması durumunda ise ETH adına 1.140 dolar seviyelerinin oldukça önemli olduğunu ve bu seviyelerin aşılması ile ETH'nin 1.500 dolar seviyelerine varan bir yükseliş hareketi başlatabileceğini ifadelerine ekledi.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), güne yükseliş ile başladı ve kaydettiği son değer artışları ile birlikte 20.500 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, yönünü yeniden yukarı çevirdi. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışları ile 1.200 dolar seviyelerine ulaştı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, son 24 saatte ortalama %3'lük artışın ardından 965 milyar dolara ulaştı. Öte yandan Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yaklaşık 200 milyon dolar değerinde short ve long. pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article