Kripto Para Analistinden Yatırımcılara Uyarı: Bu İki Altcoin’e İşaret Etti!

2 years ago 96

Kripto para analisti Justin Bennet, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile piyasadaki son durumu değerlendirdi ve iki kripto para birimi adına kritik fiyat seviyelerine işaret etti. Analist, teknik görünümün Dogecoin (DOGE) ve VeChain (VET) adına düşüş sinyalleri verdiğini savundu.

Analistten Kripto Para Yatırımcılarına Uyarı

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile kripto para piyasasındaki son durumu değerlendiren analist, Dogecoin (DOGE) ve VeChain (VET) adına güncel teknik görünüme dikkat çekti. Analist, güncel teknik görünümün DOGE ve VET adına düşüş sinyalleri verdiğine yönelik düşüncelerini paylaştı. DOGE'de düşüş trendinin ilerleyen haftalarda hız kazanabileceğini belirten analist, kripto para piyasasındaki düşüş eğiliminin devam etmesi durumunda DOGE adına %50'ye yakın değer kayıplarının söz konusu olabileceğini ifade etti ve ilerleyen zaman dilimlerinde 0,035 dolar seviyelerinin kritik olabileceğini belirtti.

Öte yandan teknik görünümün VeChain adına da düşüş sinyalleri verdiğini savunan kripto para analisti, lider kripto para birimi Bitcoin ve kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin devam etmesi durumunda VeChain adına %40'a yakın bir değer kaybının söz konusu olabileceğini yazdı. Ayrıca analiste göre düşüş ivmesinin devam etmesi durumunda VeChain için ilerleyen zaman dilimlerinde 0,016 dolar fiyat seviyeleri oldukça kritik bir öneme sahip olabilir.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), günün erken saatlerinde kaydettiği değer kayıpları ile birlikte 19.086 dolar seviyelerine geriledi. Kripto para piyasasının toplam değeri, son 24 saatte %1'e yakın bir düşüş yaşadı ve 903 milyar dolara geriledi. Ethereum (ETH) ise kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.048 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Öte yandan kripto para piyasası, son haftalara kıyasla yeni haftaya belirli ölçüde daha düşük bir volatilite ile başladı. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 56 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article