Kripto Para Balinaları Bu Altcoine Hücum Ediyor! 30’dan Fazla Kripto Para Listede!

2 years ago 85

Piyasanın en dolgun cepleri balina olarak sınıflandırılıyor ve aldıkları altcoinler uzun süre geçmeden ciddi ralliler yapıyor. SHIB henüz 5 sıfırlı fiyatındayken birçok balinanın ilgisiyle ATH yolculuğuna çıkmıştı. Artan balina ilgisi daha fazla küçük sermayeli yatırımcının da bu varlıklara yönelmesine neden oluyor. Peki balinaların bugünlerde yoğun ilgi gösterdiği altcoin hangisi?

Shiba Inu (SHIB)

Meme tokenler arasında en büyük ilgi Shiba Inu (SHIB)’ya, geçtiğimiz yıl palazlanan SHIB çok sayıda balinanın ona ilgi göstermesiyle eşsiz ralliler yaptı. Nisan ayında 8 sıfırlı fiyatıyla alıcı bulan meme token daha sonra 4 sıfırı kalana kadar yükseldi. Bu yükseliş birçok erken dönem yatırımcısının sermayesini 1000’e katladı. İlerleyen dönemde piyasa değerindeki büyümeyle en eski ve büyük meme coin olan Dogecoin’i bile sıralama alt etti. Yani DogeKiller olarak doğup kısa süreliğine de olsa Dogecoin’i tahtından edebilen tek bir altcoin var. Evet, SHIB bunu başardı.

SHIB yazı hazırlandığı sırada 0,000013 dolardan alıcı buluyor. Popüler meme token son 24 saatte 0,00001344 dolara kadar tırmandı. İşlem hacmi bir pazar günü klasiği olarak %18 oranında düştü ve 559 milyon dolar seviyelerine indi. Piyasa değeri se 7,1 milyar dolardır, bu onu en büyük 13’üncü kripto para yapıyor.

Balinaların Aldığı Altcoin

Shiba Inu etrafındaki coşku, son zamanlarda hızlı bir birikim yarışına döndü. SHIB sahiplerinin sayısı, 1,22 milyona ulaştı ATH yaptı. Bu tarihi zirve, geç bir güçlü birikim döneminden sonra geliyor. Shiba Inu için kripto endüstrisinde güçlü yükseliş sinyalleri gönderiliyor ve balinalar bunun farkında. WhaleStats'a göre, ilk 500 Ethereum balinası 157,4 milyon doların üzerinde SHIB tutuyor. Aslında, meme token şimdi tüm varlıklarının %5,3'ünü temsil ediyor. Aynı platform dün, en büyük Ethereum balinalarının portföyüne 600 milyardan fazla SHIB token eklediğini de doğruladı.

Balinalar arasında yeniden canlanan ilginin, altcoin için güçlü bir yükseliş göstergesi olması bekleniyor.

[caption id="attachment_178514" align="aligncenter" width="1215"] Balinaların tuttuğu 30+ Kripto Para[/caption]

Bu haftanın başlarında, balina faaliyeti toparlanma belirtileri göstermeye başladığından, yatırımcılar için bir umut ışığı vardı. SHIB’in balina işlem ölçümleri, son yedi gün içinde sağlıklı balina aktivitesi kaydetti. Ancak, özellikle ilgi çekici olan son iki günde yaşananlardır. Son iki gün içinde, son yedi gündeki diğer dönemlere kıyasla 1 milyon doları aşan balina işlemleri konsantrasyonu daha yüksekti.

Öte yandan istikrarlı SHIB yakımları devam ediyor. Son 7 günde 101'den fazla işlemde toplam 272.140.724 token yakıldı. Az fakat istikrarlı bu yakımlar toplam arzın küçülmesine katkı sağlıyor. Üstelik SHIB ekibi daha fazla yakım için ekosistemini genişletmeye, alternatif yollar aramaya devam ediyor. Yıllık 14 milyar token (son 7 gün toplamı*52) tahmini yakım bile olsa eğer yeterince uzun vadede SHIB hayatta kalabilirse fiyatın birkaç sıfır daha attığını görebiliriz. Ve evet, şimdilik uzun vadede SHIB 1 dolar olamaz. Ne zaman ki aylık yakım miktarları günlük yakıma eşit olur, işte o zaman uzun vadede 1 dolar hedefinin gerçeğe dönüşme ihtimalinden bahsederiz.

Read Entire Article