Kripto Para Borsası Coinbase’e İtalya’dan Yeşil Işık!

2 years ago 84

ABD merkezli dev kripto para borsası Coinbase, İtalya'daki müşterilerine kripto para hizmetlerini sunmaya devam etmek için İtalyan düzenleyiciden lisans aldığını duyurdu.

Düzenleyiciden Onay Çıktı

Coinbase'in resmi Medium hesabından yapılan açıklamada, İtalya'da kripto varlık servis sağlayıcısı lisansı aldığı belirtildi. Düzenleyici gerekliliklerini karşılayan borsanın İtalya'da kripto para hizmetleri sunmaya devam edeceği ve ülkede pazara yeni ürünler ve özellikler sunmak için net bir yola girdiği vurgulandı.

Tüm hizmetlerinin gücünü Avrupa'daki müşterilerine sunmaya odaklandığını belirten Coinbase, artık kripto para ticareti, kripto para saklama veya diğer hizmetler sunan tüm şirketlerin belirlenmiş kriterleri karşılamasını zorunlu kılan İtalyan düzenleyici Organismo Agenti e Mediatori'nin (OAM) uyguladığı yeni gereklilikleri karşılayan şirketler arasında yer alıyor.

Avrupa Pazarına Genişleme Çabası

ABD merkezli kripto para borsası, şu anda İrlanda, İngiltere ve Almanya'daki özel merkezler aracılığıyla yaklaşık 40 Avrupa ülkesindeki müşterilerine hizmet veriyor.

Coinbase'in Avrupa çapında varlığını güçlendirmek için yerel düzenlemelere uygun olarak birçok büyük pazarda devam eden tescil veya lisans başvuruları bulunuyor. Borsa, bu pazarların her birinde kripto paralar için tam perakende, kurumsal ve ekosistem ürünleri paketini sunarak müşteri tabanını büyütmeyi hedefliyor.

Read Entire Article