Kripto Para Borsasından AirDrop Duyurusu: Bedava Para Dağıtılacak!

2 years ago 83

İşlem hacmi bakımından en büyük 50 kripto para borsası arasında 35'nci sırada yer alan Upbit, Ethereum Merge'nin ardından piyasaya sürülen EthereumFair (ETHF) için AirDrop duyurusu yaptı. Kripto para borsası, ETH sahipleri için ETHF AirDrop'unu destekleyeceğini ve AirDrop'un yakında başlayacağını duyurdu.

ETHF AirDrop'unun Detayları

Kripto para borsası Upbit tarafından yapılan açıklamada, "ETH sahipleri için ETHF AirDrop'unu destekleyeceğiz. ETHF AirDrop'u yakında başlayacak." notu düşülürken, her kullanıcının hesabından ETH bakiyesi kadar ETHF (1 ETH için 1 ETHF) verileceği aktarıldı. Ayrıca, kullanıcıların hesabındaki ETH bakiyeleri için anlık görüntünün 15 Eylül 2022 tarihinde, Singapur saati ile 14.42.42'de alındığı belirtildi.

Upbit, AirDrop ile ETHF alan kullanıcılar için para çekme işlemlerinin EthereumFair ağında istikrarının sağlanmasının hemen ardından başlayacağını ve bunun için ayrı bir duyuru yapılacağını kaydetti.

ETHF Coin Nedir?

EthereumFair ağı, 15 Eylül 2022 tarihinde başarılı bir şekilde gerçekleşen Ethereum Merge'nin ardından ağın hard fork'lanmasıyla piyasaya çıkmış bir ağ iken, ETHF ise ağın yerel varlığıdır. EthereumFair, The Merge ile Proof of Work'ten (iş ispatı) Proof of Stake'e (hisse ispatı) geçen Ethereum ağı karşısında Proof of Work'ü kullanmaya devam ederek ETH madencilerini kendine çekmeyi hedefliyor. ETHF, basitçe Proof of Work'ü devam ettirmek isteyen bir grubun çıkardığı bir kripto para ve bu grubun başını Justin Sun çekiyor. Ethereum'un kurucu ortağı Vitalik Buterin'e göre ETHF gibi Ethereum ağının hard fork'ları kısa sürede kar etmek isteyen kişiler tarafından oluşturuldu.

Kripto veri platformu CoinGecko'nun sağladığı verilere göre ETHF, son 24 saatte kaydettiği yüzde 2,4 düşüşle 2,49 dolardan alınıp satılıyor. ETHF'de tüm zamanların en yüksek seviyesi 16 Eylül 2020 tarihinde 20,59 dolarla kaydedildi ve altcoin o zamandan beri değer kaybediyor. Piyasa uzmanları ve analistleri, ETHF fiyatının AirDrop'dan dolayı bir süre satış bakısı altında olabileceği konusunda yatırımcıları uyarıyor.

Read Entire Article