Kripto Para Gurusu 2 Altcoin İçin Hedef Verdi! Bitcoin (BTC) Yükselecek Mi?

2 years ago 94

Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen popüler analist kripto para piyasalarının genel yönüyle ilgili konuştu. Ayrıca 2 altcoin hakkında beklentilerini paylaştı. Yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan analist sosyal medya platformları üzerinden sıkı takip ediliyor. Geçmişte verdiği hedeflerin başarıya ulaşmasıyla yatırımcıların dikkatini çekmişti.

Kripto Ayı Piyasası Bitti Mi?

Van de Poppe, 618.600 Twitter takipçisiyle beklentilerini paylaştı. Yıllardır kripto paralarla alakalı genellikle başarılı tahminlerde bulunan analist piyasanın yönüyle alakalı iyimser görünüyor. Uzman analiste göre yatırımcıların dikkat etmesi gereken en önemli detay tüm kripto paraların piyasa değerini gösteren grafiktir. Poppe, toplam piyasa değerinin dip göstergenin hemen üzerine çıktığını söylüyor.

“Yatırımcıların dikkat etmesi gereken en önemli grafik Bitcoin değil. Kripto paraların toplam değerine bakmalısınız. Son çöküşte ve tekrar yükselişte 200 haftalık hareketli ortalamanın altında asla kapanmadı. Bence en kötü günleri gördük ve artık toplam market değerinin artması gerekiyor. Muhtemel senaryo 1,25 trilyon dolara bir toparlanmadır”.

Peki tüm kripto paraların toplam değeri bugün ne kadar? Kabaca 1 trilyon dolar seviyesinde ve Poppe’ye göre piyasanın hızla %25 daha değer kazanması gerekiyor. Bahsedilen 200 haftalık hareketli ortalama seviyesi ise 860 milyar dolardır.

Analiz Altcoin Yorumu

Poppe tarafından dikkat değer görülen ilk altcoin Curve (CRV)’dir. Analiste göre CRV fiyatı 1,45 doların üzerine çıkmadan bir geri çekilme yaşayacak. Yakın zamanda 1,45 dolar zaten test edilmişti net bir kırılma gelmediği için fiyatın 1,17 dolara kadar düşmesi olası görülüyor. Kripto gurusu bu bölgenin orta ve uzun vadeli yatırımcılar için iyi bir alım fırsatı sunacağını söylüyor. Destek testi tamamlandıktan sonra CRV hızlı bir toparlanma yaşayarak 1,98 dolara ulaşabilir. En azından Poppe bunu bekliyor. Yazı hazırlandığı sırada CRV fiyatı 1,39 dolardan alıcı buluyor.

İkinci altcoin ise bir Ethereum rakibi, daha önce sıklıkla bu kripto paradan bahsediyordu. Analiste göre Fantom (FTM) 0,36 dolar direncinin üzerinde kapanışlar yapmadan önce Curve (CRV)’ye benzer bir geri çekilme yaşayacak. Poppe 0,33 dolar ile 0,29 dolar arasında bir lokal dibe işaret ediyor. FTM için belirlediği hedef fiyat 0,46 dolardır.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article