Kripto Para Kahini Cardano, Avalanche, Cosmos ve Litecoin İçin Konuştu!

2 years ago 83

Yüzbinlerce kripto para yatırımcısı tarafından takip edilen popüler analist yoğun talep gören 4 altcoin hakkında konuştu. Popüler analistlerin etrafındaki ilginin temelini oluşturan tutarlı tahminleridir. Doğru analizler ve yorumlamalarla adından söz ettiren kripto para analistleri bu alanda sık güncellemeler yayınlıyor. Poppe bunlardan biri, peki 4 altcoin için neler söyledi?

Cardano (ADA) ve Avalanche (AVAX)

600 bini aşkın takipçisi olan Michaël van de Poppe, pazar günü Bitcoin hakkındaki görüşünü paylaşmıştı. Bitcoin fiyatının 19.600 dolar direncini test edeceğini ve muhtemelen kırarak 22.000 dolar seviyelerini hedefleyeceğini söyleyen analist şimdilik ilk hedefini tutturmuş görünüyor. Öncelikle Cardano hakkındaki görüşlerinden başlayalım.

“Satın alınacak nihai alan 0,30-0,375 dolar arasındaki bölgedir. Ancak, yatırımcıların birikim yaptığını düşünüyorum. Bu durumda, düşüş trendinin kırılması gerekiyor.”

Poppe, ADA fiyatı kritik destek bölgesinin üzerinde kalıcılık yakaladığı için yatırımcıların birikime yöneldiğini düşünüyor. Yazı hazırlandığı sırada ADA fiyatı 0,45 dolarda bulunuyor.

Van de Poppe popüler Ethereum rakibi Avalanche için BTC paritesine işaret ediyor.

“Yükselişte bir devam görmek istiyorsak tercihen daha yüksek bir dip oluşturmak için AVAX'ın 0,00092 BTC'de tutulduğunu görmek isterim. Bu olursa büyük ihtimalle BTC paritesinde 0,001 doları (19,46 dolar) göreceğiz”.

Yazı hazırlandığı sırada AVAX bu seviyede tutunuyordu.

Cosmos (ATOM) ve Litecoin (LTC) Yorum

Sırada ölçekleme ve ağlar arası iletişime odaklanan Cosmos (ATOM) var. Dün zaten yeni White Paper duyurusunu paylaşmıştık. ATOM fiyatını yukarı çekmek için talebi artıracak birkaç hamleden bahseden ekip uzun vadede umut vadediyor.

“Yükseliş bekliyorum. Destek için 13,85 doları izliyorum ve bu seviyenin tutulduğu taktirde 16 doların üzerinde bir zirve göreceğimizi umuyorum”.

ATOM, gün için %1,56 düşüşle 13,97 dolardan alıcı buluyor.

Litecoin kripto para yatırımcılarının eskiden beri tanıdığı bir altcoindir. Poppe’nin listesindeki son kripto para ise Bitcoin çiftinde (LTC/BTC) eşler arası ödeme ağı Litecoin oldu. Van de Poppe'ye göre, LTC/BTC, 0,00266 BTC'nin üzerinde tutunduğu sürece yeni bir ralli potansiyeli var. Hedef ise 66,18 dolardır.

Read Entire Article