Kripto Para Piyasaları Yangın Yeri! Bu Altcoin’de ise İşler Yolunda!

2 years ago 75

Chainlink'in (LINK) son fiyat performansı, varlığın diğer kripto paralarla birlikte hareket etmediğini ve kripto para piyasalarından bağımsız bir şekilde hareket ettiğini gösteriyor.

Fiyatla Birlikte Ağ Aktivitesi de Arttı

Oracle ağı Chainlink'in yerel varlığı LINK, son 7 günde yüzde 15'in üzerinde değer kazanırken, Ethereum gibi dev kripto paraların 7 günde yüzde 3'ün üzerinde düştüğü görülüyor. Kripto analiz şirketi Santiment'ın sağladığı zincir üstü (on-chain) verilerinin önerdiği gibi, LINK, yüksek varlıklı yatırımcıların gerçekleştirdiği işlem sayısında ve faaliyet sayısında büyük bir artış görüyor. Ağ aktivitesindeki artışın güçlü fiyat performansının bir sonucu olabileceği değerlendiriliyor.

LINK fiyatı Ağustos ayı sonunda dibe vurmasından sonra son 30 günde yüzde 25'in üzerinde yükseldi. Diğer kripto paralarla karşılaştırıldığında Chainlink, piyasalar üzerindeki ayı hakimiyetine rağmen güç gösteriyor. Ancak LINK’in uzun vadeli bakış açısı yukarı yönlü olmaktan uzak. Mayıs ayından bu yana varlık, yukarı yönde kırılım yapmak için sayısız başarısız girişimde bulunsa da başarılı olamadı ve uzun bir süredir geniş bir konsolidasyon kanalında hareket ediyor.

Düşük Hacim ve Düşük Para Girişi

İşlem hacmi ve kripto varlığa olan para girişlerindeki düşüklük, kripto para piyasalarının toparlanma modunu açana kadar LINK'in performansını daha fazla artıramamasının en önemli iki nedeni olarak öne çıkıyor. Aynı zamanda LINK'in 50 günlük hareketli ortalamayı kırarak yukarı ve aşağı yönde hareketlerle önemli direnç seviyesinin üzerinde yer edinmiş olması altcoin'in artık sert bir düşüş trendinde olmadığına işaret ediyor.

Chainlink ağının yerel varlığının işlem hacmine bakıldığında son 7 gündeki artış göze çarpıyor. Bu da altcoin'i bir sonraki direnç seviyesine ve seviyelerine itebilecek olası bir volatilite artışının işareti olabilir. Kripto veri platformu CoinMarketCap'in verilerine göre LINK, son 24 saatte kaydettiği yüzde 4,15 düşüşle 7,85 dolardan alınıp satılıyor. LINK, 3.8 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük 20'nci kripto para.

Read Entire Article