Kripto Para Piyasası Düşüşte: Bitcoin (BTC), Kritik Fiyat Seviyelerine Geriledi!

2 years ago 90

Kripto para piyasası, Bitcoin'in hafta içerisinde kaydettiği değer kayıpları ile birlikte güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman diliminde de değer kayıplarına hız kazandırdı ve 20.000 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, hafta başından bu yana çift haneli değer kayıpları kaydetti. Ethereum (ETH), son 24 saatte kaydettiği ortalama %5,5'lik düşüşün ardından 1.085 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri ise 927 milyar dolara geriledi. Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatte ortalama 160 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bitcoin (BTC), Kritik Fiyat Seviyelerine Geriledi

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), hafta içerisinde güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı ve son 24 saatlik zaman diliminde kaydettiği değer kayıpları ile birlikte 20.000 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'deki düşüşün de etkisiyle hafta başından bu yana çift haneli değer kayıpları kaydetti. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.085 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri ise 927 milyar dolara geriledi. Ayrıca kripto para piyasasındaki yüksek volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Kaydettikleri son fiyat hareketleri ile birlikte Binance Coin (BNB) 218 dolar, XRP 0,32 dolar, Cardano (ADA) 0,46 dolar, Solana (SOL) 32,5 dolar, Polkadot (DOT) 6,8 dolar ve Avalanche (AVAX) ise 17,16 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Öte yandan Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 160 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Read Entire Article