Kripto Para Piyasası Düşüşte: Bu 5 Altcoin’deki Değer Kayıpları Hız Kazanıyor!

1 year ago 60

Kripto para piyasasındaki volatilite hafta içerisinde önemli ölçüde artış gösterdi. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 1 haftalık zaman dilimi içerisinde 27.500 dolar ile 28.500 dolar seviyeleri arasında konsolide olmaya başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri, CoinMarketCap verilerine göre hafta içerisinde son ayların en yüksek seviyesi olan 1,2 trilyon dolara ulaştı.

Bitcoin, Kritik Seviyelerde Konsolide Olmaya Devam Ediyor

Son haftalarda volatilitesi yüksek fiyat hareketleri kaydeden lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), hafta başından bu yana 27.500 dolar ile 28.500 dolar seviyeleri arasında konsolide olmaya başladı. Hafta içerisinde 1900 dolar seviyelerini aşan Ethereum (ETH), kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte 1850 dolar seviyelerinden işlem görmeye başlarken kripto para piyasasının toplam değeri ise CoinMarketCap'in güncel verilerine göre hafta içerisinde 1,2 trilyon dolar seviyelerine kadar ulaştı. Enjin Coin (ENJ), Aave (AAVE), Curve DAO (CRV) ve XRP gibi kripto para birimleri hafta içerisinde yüksek oranlı değer artışları kaydederken Arbitrum (ARB) ve Stacks (STX) gibi çok sayıda kripto para birimi de güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı.

Bu 5 Altcoin'de Değer Kayıpları Hız Kazanıyor

Kripto para piyasasındaki yüksek volatilite devam ederken son 1 haftalık zaman dilimi içerisinde çift haneli değer kayıpları kaydeden kripto varlıklar da oldu. CoinMarketCap'in (CMC) güncel verilerine göre piyasa değeri en yüksek 100 kripto para birimi arasında, son 1 haftalık zaman dilimi içerisinde en yüksek oranlı değer kaybı kaydeden ilk 5 kripto para birimi Mask Network (MASK), Arbitrum (ARB), Stacks (STX), Conflux (CFX) ve Hedera (HBAR) oldu.

CMC verilerine göre Mask Network (MASK), Arbitrum (ARB) ve Stacks (STX) son 1 haftalık zaman dilimleri içerisinde çift haneli değer kayıpları kaydederken Conflux (CFX) ve Hedera (HBAR) ise %10'a yakın değer kayıpları kaydetti.

Read Entire Article