Kripto Para Piyasası Düşüşte: XRP, Kritik Seviyelere Geriledi!

1 year ago 59

Hafta içerisinde düşüş yönlü bir ivme yakalayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), gün içerisinde de değer kayıplarına hız kazandırdı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, son günlerde güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı. Piyasadaki bu düşüş eğiliminin de etkisiyle değer kayıplarına hız kazandıran XRP, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %3'e yakın bir değer kaybı kaydederek 0,45 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son günlerde kaydettiği değer kayıpları ile birlikte 27.250 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, bu süreçte güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1850 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para ekosisteminin toplam piyasa değeri, CoinMarketCap (CMC) verilerine göre 1,15 trilyon dolar seviyesine geriledi. Ayrıca kripto para piyasasındaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass'ın güncel verilerine göre son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 160 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

XRP, Yeniden Kritik Seviyelere Geriledi

Lider kripto para birimi Bitcoin'in 27.250 dolar seviyelerine gerilemesi ve kripto para piyasasının yeniden düşüş yönlü bir ivme yakalaması ile birlikte kripto para piyasasındaki çoğu altcoin de değer kayıplarına hız kazandırdı. Mart ayının sonlarında 0,56 dolar seviyelerine kadar yükselen XRP, kripto para piyasasındaki düşüş eğiliminin etkisiyle son günlerde yönünü yeniden aşağı çevirdi. Hafta içerisinde 0,5 dolar seviyelerinin de altına gerileyen XRP, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %3'e yakın bir değer kaybı kaydederek 0,45 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article