Kripto Para Piyasası, Güne Yükseliş ile Başladı: Bitcoin (BTC) ve Altcoin’lerde Son Durum!

2 years ago 90

Fed Faiz Kararı Sonrası Piyasa Yükselişte! Bitcoin (BTC) ve Altcoin'lerde Son Durum Ne?

Hafta içerisinde 24.000 dolar seviyelerinin üzerine çıkan ve Tesla'nın BTC satışı haberi ile 22.300 dolar seviyelerine kadar gerileyen Bitcoin (BTC), kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte 23.135 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yönünü yeniden yukarı çevirdi. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışlarının ardından 1.600 dolar seviyelerine yaklaşırken, kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise son 24 saatte ortalama %2,4'lük bir artış ile 1,8 trilyon dolara ulaştı.

Bitcoin (BTC), Güne Yükseliş ile Başladı

Tesla'nın Bitcoin satışı haberi ile düşüşe geçen Bitcoin (BTC), dün akşam saatlerinden bu yana yönünü yeniden yukarı çevirdi ve kaydettiği son değer artışları ile birlikte 23.135 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yeniden yükselişe geçti. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışlarının ardından 1.600 dolar seviyelerine önemli ölçüde yaklaştı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise son 24 saatte ortalama %2,4'lük artış ile 1,08 trilyon dolara ulaştı.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Kaydettikleri son fiyat hareketleri ile birlikte Binance Coin (BNB), 264 dolar, XRP 0,36 dolar, Cardano (ADA) 0,49 dolar, Solana (SOL) 42,5 dolar, Polkadot (DOT) 7,4 dolar, Polygon (MATIC) 0,89 dolar ve Avalanche (AVAX) ise 24,7 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Öte yandan Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 152 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article