Kripto Para Piyasası, Yeni Haftaya Pozitif Başladı: Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum!

2 years ago 81

Fed Faiz Kararı Sonrası Piyasa Yükselişte! Bitcoin (BTC) ve Altcoin'lerde Son Durum Ne?

Kripto para piyasası, yeni haftaya yükseliş ile başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde net bir yükseliş kaydetmese de altcoin'lerin çoğu yönünü yukarı çevirdi. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışları ile birlikte 1.400 dolar seviyelerinden işlem görmeye başlarken, kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise yeniden 1 trilyon doları aştı. Öte yandan Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatte yaklaşık 200 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Kripto Para Piyasası, Yeni Haftaya Pozitif Başladı

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde volatilitesi oldukça düşük fiyat hareketleri kaydetti ve yazının yazıldığı an itibarıyla 21.300 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Bitcoin'de yüksek oranlı bir değer artışı kaydedilmese de çoğu kripto para birimi yeni haftaya yükseliş ile başladı. Ethereum (ETH), son 24 saatte %4'ü aşan bir değer artışı kaydederek 1.400 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri, yeniden 1 trilyon doları aştı.

Altcoin'lerde Son Durum

Piyasadaki çoğu kripto para birimi, yeni haftaya yükseliş ile başladı. Kaydettikleri son değer artışları ile birlikte Binance Coin (BNB), 253 dolar, XRP 0,35 dolar, Cardano (ADA) 0,45 dolar, Solana (SOL) 41 dolar, Polkadot (DOT) 7,20 dolar, Tron (TRX) 0,068 dolar ve Avalanche (AVAX) ise 22,40 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Öte yandan Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yaklaşık 200 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article