Kripto Para Sektörüne 450 Milyon Dolarlık Müjde!

2 years ago 90

Kurumsal talep henüz regülasyonlar olgunlaşmamış olmasına rağmen yüksek ve kripto paraların geleceğine inanç tam. Elbette kripto paraları sadece tokenlerle sınırlandırmama gerekiyor. Metaverse, Web3, NFT odaklı girişimler de direkt veya dolaylı olarak kripto paraları etkiliyor. Son müjde 450 milyon dolar vaat ediyor. Detayları haberimizde.

Kripto Paralara Kurumsal Yatırım

Kripto odaklı girişimlere yatırım yapan Variant, Web3 ve merkezi olmayan finansı hedefleyen iki yeni fonda 450 milyon dolar topladı. Perşembe günü yapılan duyuruya göre şirket fırsat fonu için 300 milyon dolar topladığını ve erken aşamadaki başlangıç ​​projelerine yatırım yapmak için 150 milyon dolar fon topladığını söyledi. Genel ortaklar Li Jin, Jesse Walden ve Spencer Noon tarafından yönetilen Variant, ilk fonunu 2020'de kapattı ve en son 2021'de Atelier Ventures ile birleşmesinin ardından 110 milyon dolarlık bir fon açıkladı.

Kurumsal yatırımcılar ağırlıklı olarak gelecek gördüğü alanlarda kripto girişimleri destekliyor. Elbette bu destek Variant gibi şirketler aracılığıyla yapılıyor. Henüz regülasyonların netleşmediği ve kripto paraların sallantıda olduğu bir dönemde 450 milyon dolar toplayabilmeleri önemlidir.

Kripto Girişimleri Yatırım Alacak

Variant'ın portföyü, Magic Eden gibi NFT platformları, merkezi olmayan kredi platformu Goldfinch ve merkezi olmayan borsa Uniswap dahil olmak üzere kripto alanındaki çok çeşitli şirketleri içerir. İki yeni fon 4 farklı alanda yatırım için kullanılacak.

  • Merkezi olmayan finans
  • Blockchain çözümleri
  • Kullanıcılar için Web3 uygulamaları
  • Mülkiyet biçimleri üzerinde denemeler yapan girişimler

Firma bugün yaptığı duyuruda şunları söyledi;

“Tokenler ve NFT'ler, kontrolden aidiyete, her gün kullandığınız ürünlerle finansal uyumluluğa kadar çeşitli motivasyonları ve 'yapılması gereken işleri' karşılayan net-yeni kullanıcı deneyimlerini mümkün kılıyor. Mülkiyet, yeni ürün özellikleri ve deneyimleri için bir tasarım alanıdır.”

Variant önümüzdeki yıllarda Web3’ün geleceği konusunda emin görünüyor.

"Teknoloji tarihinde, teknoloji daha da kötüleşip kaybolmaz daha iyi ve daha yaygın hale gelir. Ve bu web3'te üstel bir oranda oluyor, çünkü bunların hepsi yazılım, hepsi açık kaynak ve sadece tonlarca yetenek devreye giriyor... Yani teknoloji çalışıyor ve yine, bence bu sadece şu anlama geliyor: daha fazla büyüme”.

Bitcoin (BTC) yazı hazırlandığı sırada 22.900 dolardan alıcı buluyor.

Read Entire Article