Kripto Para Uzman Yorumları! Yatırımcıları Neler Bekliyor?

2 years ago 91

Bitcoin yeniden 22.000 doların aştı fiyat 24 saat içinde 22.500 dolara ulaştı. Peki ya bundan sonra? En büyük kripto para birimi birkaç haftalık yoğun gündeminden sakin günlere geçtiğimiz için yükselişe geçti. ABD borsalarıyla birlikte 4 gündür yükseliş devam ediyor. Fakat kritik seviye henüz aşılabilmiş değil.

Kripto Para Yorumları

Altcoin yatırımcılarının devam eden Bitcoin hareketini yakından izlemesi ve pozisyonunu buna göre alması gerekiyor. En iyi kripto para birimi olan Bitcoin şu anda iyi durumda ve insanlar görünen eğilimi izliyor. 200 haftalık Hareketli Ortalama artık ana odak noktası. Çeşitli analistler Twitter üzerinden görüşlerini sunmaya başladılar.

Michael van de Poppe'ye göre, Bitcoin'in tüm piyasayı aşağı çeken 30 bin dolardan 20 bin dolara sert düşüşü, gerçekten normal piyasa koşullarına dayanmıyordu. Terra LUNA'nın düşüşünden sonra piyasa genelindeki panik fiyatın olması gerekenden daha fazla kayıp yaşamasına sebep oldu. Yaşanan şok, Bitcoin'i 200 haftalık Hareketli Ortalamasının altına bile düşürdü.

Kripto Para Uzman Yorumları

Michael, BTC 200 haftalık MA'nın üzerine çıkarsa, büyük miktarda likiditenin fiyatı 28.000 dolar ile 30.000 dolar arasında bir bölgeye iteceğini düşünüyor. Bu aşamada, genel duygu düşüşten yükselişe geçecek ve daha fazla para piyasaya akacak. Hareketli Ortalama odağına ağırlık veren diğer uzmanlar arasında, fiyatın şu anda 200 haftalık MA'nın bulunduğu 22.500 doları test ettiğini öne süren Bitcoin Expert India (BEI) yer alıyor.

Bununla birlikte, bir kripto yatırımcısı olan Lark Davis, 22.500 bin dolarlık testin reddedildiğini öne sürüyor. Şu anda, Bitcoin 22.029 dolardan işlem görüyor ve günlük %8'lik bir artış kaydediyor. Bu arada, BTC'nin hakimiyetine artan bir ilgi var. Santiment'e göre “Bitcoin hakimiyeti, sağlıklı bir Perşembe fiyat artışıyla” olması gereken seviyelere geri döndü.

Poppe, kısa vadede 22.500 seviyesinde başlayan geri çekilmenin Bitcoin’i 20.700 dolara kadar düşürmesini bekliyor. Buradan tekrar yükselişe geçeceği konusunda oldukça iyimser. Altcoin yatırımcılarının bu geri çekilmenin daha da büyümesi riskine hazırlıklı olması gerekir. Bitcoin fiyatı 22.500 doların üzerinde kalıcı olup 23.010 doları hacimli şekilde aşmadıkça daha fazla düşüş olasıdır. Öte yandan Temmuz sonunda yapılacak FED toplantısı yaklaştıkça piyasadaki satış baskısı yeniden canlanabilir. Dip seviyelerden alım yapan yatırımcılar için bu bölgeler bir miktar kar satışına müsade edebilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article