Kripto Para ve Fintech Uzmanlarından Solana Tahmini: “2025 Yılına Kadar Bu Fiyat Seviyelerine Ulaşabilir!”

2 years ago 94

Kripto para birimi endüstrisi uzmanlarıyla çeşitli kripto varlıklar hakkındaki düşüncelerine ilişkin üç ayda bir anket yürüten Finder, 54 kripto para ve fintech uzmanından oluşan bir panel düzenledi. Panelde 54 kripto para ve fintech uzmanına Solana'nın (SOL) 2025 ve 2030 yılına kadar ulaşması muhtemel fiyat seviyeleri soruldu.

Kripto ve Fintech Uzmanlarından 2025 ve 2030 Yılı Solana Tahmini

Kripto para piyasasının, son aylarda güçlü bir düşüş ivmesi yakalaması ile birlikte piyasadaki çoğu kripto para birimi oldukça yüksek oranlarda değer kaybetti. Solana (SOL), piyasadaki düşüş eğiliminin de etkisiyle son aylarda kaydettiği değer kayıpları ile birlikte 6 Kasım 2021'de kaydettiği 260 dolar ATH seviyesinden önemli ölçüde uzaklaşmış oldu. Kripto para birimi endüstrisi uzmanlarıyla çeşitli kripto varlıklar hakkındaki düşüncelerine ilişkin üç ayda bir anket yürüten Finder da kripto para ve fintech uzmanlarından oluşan bir panel düzenledi ve bu panelde Solana'nın (SOL) 2025 ve 2030 yıllarında ulaşması muhtemel potansiyel fiyat seviyeleri ele alındı. Raporda, uzmanların ortalama olarak Solana'nın 2025 yılına kadar 166 dolar seviyelerine ulaşmasını beklediği ifade edildi. Uzmanlar, 2030 yılına ilişkin yapılan tahmin için ise ortalama olarak 512 dolar seviyelerine işaret etti.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Hafta sonuna düşüş ile başlayan Bitcoin (BTC), 22.730 dolar seviyelerine geriledi. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıpları ile birlikte 1.576 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,08 trilyon dolara geriledi. Öte yandan piyasadaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 211 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article