Kripto Paralar Ne Zaman Yükselecek? Kısa Vadeli Fiyat Analizi!

2 years ago 100

En büyük kripto para birimi yeniden 22.000 dolar seviyelerinde alıcı buluyor, peki hafta sonu kripto paralara ne getirecek? Cumartesi ve pazar günleri genellikle işlem hacimleri zayıflar ve çoğunlukla satıcılar bunu bir fırsat olarak görerek fiyatı daha aşağıya çekmek için mücadele eder. Peki kripto para piyasalarında hafta sonu nasıl geçiyor? Bitcoin fiyatı yeniden yükselecek mi?

Bitcoin (BTC)

Boğalar daha yüksek seviyeleri kıramadığı için Bitcoin fiyatında alış ivmesi zayıfladı. Ancak bu, düşüş olasılığının bir işareti olarak alınamaz. 24 saatlik işlem hacmi, fiyattaki düşüşle birlikte %12'den fazla düşüşle 30.856.174.070 dolara geriledi. Genel bir kural olarak, hacimle birlikte fiyat düşüşü, zayıf bir düşüş eğiliminin işaretidir. Bu, piyasa katılımcılarının agresif satışla ilgilenmediği anlamına gelir.

Yazı hazırlandığı sırada Bitcoin 22.300 dolardan alıcı buluyor. Günlük zaman diliminde, yükseliş hareketi yaptıktan sonra BTC fiyatı 24.270 dolar civarında bir reddedilme ile karşı karşıya. Bu aynı zamanda kritik 50 günlük EMA (Üssel Hareketli Ortalama) ile de örtüşmektedir.

Kripto Paralar Ne Zaman Yükselecek?

Buna ek olarak, birden fazla Doji mum çubuğunun oluşması yatırımcılar arasında kararsızlığa işaret ediyor. Son dört seans için fiyat 22.300 dolar ve 24.300 dolar aralığında konsolide oluyor. Bir sonraki mum çubuğu, bir önceki seansın en yüksek seviyesi olan 23.000 doların üzerinde bir günlük kapanış yaparsa, boğalar bir kez daha öne geçmiş olacak. Ancak, yukarı yönlü ivmeyi sürdürmek ve sürdürmek için daha fazla alıcıya ihtiyaç var. Agresif bir satın alma dalgası fiyatı 26.000 dolara kadar taşıyabilir.

Saatlik grafikte BTC, olası bir düzeltme sinyali vererek yükselen kanalın alt trend çizgisini kırıyor. Ayrıca, hacim ve fiyat daralma modeli daha yüksek seviyelere yakın şekilleniyor. Özetlemek gerekirse, ayılar daha düşük zaman dilimindeki kazanımları sınırladı. Bu bölge korunamazsa Bitcoin fiyatı 21.800 doları görebilir. Bu senaryoda altcoinlerde panik satışlarıyla daha sert kayıplar yaşanabilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article