Kripto Paralar Ne Zaman Yükselecek? Uzman Yorumları!

2 years ago 98

Hisse senedi piyasaları bir süredir toparlanıyor ve Bitcoin zayıf da olsa yükseldi. Altcoinlerin birçoğu daha iyi performans gösterdi. Peki asıl yükseliş dönemi yani trend değişimi ne zaman olacak? Ayı piyasalarında da görülen ara yükselişler kripto paraların daha büyük düşüşlerinden önce yaşanıyor. Peki yine böyle mi olacak? Uzmanlar piyasanın geleceğiyle ilgili neler düşünüyor?

Kripto Paralar Yükselecek Mi?

Popüler kripto para analisti InvestAnswers yaklaşık 443 bin takipçisiyle piyasa beklentilerini paylaştı. Yakından takip edilen InvestAnswers sunucusu Bitcoin'in fiyat modelinin varlığın yükseliş eğiliminde olduğunu gösterdiğini söylüyor. Peki risk iştahı yeniden artıyor mu? Cevabı analistin yorumunda;

Bitcoin daha yüksek dipler ve daha yüksek zirveler yapmaya devam ediyor. Orada gördüğüm küçük aralık grafiğinde, küçük dip noktamız vardı ama o zamandan bu yana 50 gün önce yukarı doğru salınıyor, zikzaklar çiziyor. Neredeyse mükemmel bir görüntü ve soru bundan sonra nereye gideceğimiz? Bilmiyorum ama görünüşe göre birçok dip satın alınıyor. Bu nedenle, bu formasyona sahibiz ve bu genellikle kırılana kadar çok büyük yükselişlere gebe olan bir formasyondur”.

Bitcoin Yükselir Mi?

InvestAnswers analisti daha sonra popüler kripto stratejisti Washigorira tarafından paylaşılan bir grafiğe işaret ediyor. Ona göre Bitcoin (BTC) zaten dibi buldu.

"Bu tabloyu gerçekten seviyorum ve temelde üç temel şeye dayanarak tarihi dibinin içeride olduğu yorumunu yapıyor. Her şeyden önce, Bitcoin fiyatı 200 haftalık hareketli ortalamasını ve kırmızı çizgiyi test etti. Bu CCT BBO'dur ve bu sıfır seviyesinin altında olduğunda, genellikle iyi bir şeydir. CCT BBO, Cedar Creek Trading Bollinger bant osilatörüdür ve Steve Karnish tarafından geliştirilmiştir ve burada Bitcoin ile oldukça iyi uyum sağlar. Üçüncüsü, kırmızı çizgi yeşil noktaların üzerinden geçti. Bu, Washigorira'nın oradaki küçük sihirli işaretleridir, ancak yine de işlerin ne kadar kendinden emin göründüğüne dair başka bir örnek.”

Kripto para uzmanına göre 12.000 dolarlara kadar düşüş bekleyen yatırımcılar büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak. Birçok teknik gösterge tarihi diplere işaret etse de makro ekonomik gelişmeler kripto paraları baskılamaya devam ediyor. İyileşen veriler güçlü bir katalizörle desteklenip büyük boğa koşusunu başlatacak mı? Bunu zaman gösterecek.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article