Kripto Paralarda Düşüş Derinleşirken Meme Token’larda Son Durum Ne?

2 years ago 82

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüş derinleşiyor. Lider kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) yeniden 19.000 dolar seviyesinin altına geriledi. Gerçekleşen peş peşe düşüşlerin ardından altcoinlerde durum ne? İşte meme tokenlerın fiyat analizi!

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin son birkaç gündür verdiği mücadele ile önemli bir destek bölgesi olan 0,06 dolar seviyesinin üzerinde kalmayı başardı. Ancak boğalar güçlü bir toparlanma sağlayamadı. Yaşanan durum kripto para birimi için gerekli olan talebin daha yüksek seviyelerde azaldığını gösterebilir. Kripto para biriminin fiyatında önemli etkide bulunan bir destek bölgesinin yakınında sıkı bir konsolidasyon genellikle istenmeyen şekilde sonuçlanır. Düşen 20 günlük EMA ve negatif bölgedeki göreceli güç endeksi (RSI), meme tokenın fiyat hareketinin aşağı yönlü olmasının bir habercisi olabilir. Piyasalara hakim olan ayılar DOGE’nin fiyatını 0.06 dolar seviyesinin altına düşürmeyi başarıp, bölgenin altında tutarsa, DOGE/USDT paritesi kritik destek seviyesi olan 0.05 dolara kadar gerileyebilir. Bu olumsuz görüşü geçersiz kılmak için alıcıların, pariteyi 0.07 dolar seviyesinin üzerine çıkarmayı başarması ve bunu sürekli hale getirmesi gerekebilir. Varsayım gerçekleşirse, parite 0.09 dolardan genel dirence doğru yükselebilir.

Shiba Inu (SHIB)

SHIB’de alıcılar 4 Eylül tarihinde fiyatı 20 günlük EMA seviyesi olan 0.0000013 dolar seviyesinin üzerine çıkarmaya çalıştı. Ancak günün mum çubuğundaki uzun fitil, ayıların daha yüksek seviyelerde satış yaptığını gösteriyor. Kripto para biriminde bu girişimin ardından fiyat 5 Eylül'de hareketli ortalamanın altına düştü. Ayılar şimdi SHIB/USDT paritesini 0.000012 dolar seviyesinin altında tutmaya çalışıyor. Ayrıca meme tokenda 20 günlük EMA düzleşiyor ve RSI orta noktanın hemen altında, bu durum alıcılar ve satıcılar arasında bir denge olduğunu gösteriyor.

Bu denge fiyatın 0.000012 dolar seviyesinin altında daha uzun kalmasını sağlarsa mevcut konum ayıların lehine dönebilir. Parite daha sonra 0.000010 dolara kadar düşebilir. Alternatif olarak boğalar SHIB’in fiyatını 0,0000014 doların üzerinde tutar ve sürdürürse, parite 0,0000018 dolara bir ralli girişiminde bulunabilir.

Read Entire Article