Kripto Paralarda Yükseliş Sürecek Mi? Güncel Fiyat Tahminleri!

1 year ago 73

Altcoinler hafta sonu alışılagelmişin dışında çift haneli yükselişler yaşadı. Peki bugün ralliler sürecek mi? Dogecoin ve diğer birçok altconinin yaşadığı fiyat artışları yatırımcıları heyecanlandırdı. Nitekim birçok on-chain metrik artık fiyatın dibi görmüş olması gerektiğini söylüyor. Ancak küresel ölçekteki ekonomik gelişmeler bu iyimserliği baltalıyor. Güncel analizde fiyata dair beklentileri ele alacağız.

Kripto Paralar Yükselir Mi?

Bitcoin, yüksek volatilite aşamasına girerken satın alma baskısında bir artışa tanık oldu. Bitcoin'in son rallisi yükselişi kripto para kralını 20 EMA'nın (kırmızı) ve 50 EMA'nın (camgöbeği) üzerine konumlandırırken, kısa vadeli bir satın alma avantajı ortaya çıkardı. Uzun vadeli eğilim çizgisi direncini desteğe çevirdiğinden beri (beyaz, kesikli), BTC tutarlı kazançlar kaydetti. Yakın zamanda bulunan satın alma baskısı, 20.8 bin dolarlık dirençte düşüş eğilimine tanık oldu.

Eğer 20/50 EMA yukarı bakmaya devam ederse alıcılar önümüzdeki saatlerde avantajını devam ettirebilir ve altcoinlerde daha fazla yükseliş görebiliriz.

Bitcoin Fiyat Tahmini

Yazı hazırlandığı sırada Bitcoin 20/50 EMA'nın üzerinde ikna edici bir kapanış buldu. Bunu yaparken, boğalar 20.800 dolarlık direnci zorlamaya devam ediyor. Alıcılar bu engeli aşarsa, kripto para önümüzdeki seanslarda sürekli büyüme görebilir. Bu durumda, BTC için ilk büyük direnç seviyesi 21.700 dolar olacaktır. Eğer 20.800 dolar geri teperse bahsi geçen yükseliş birkaç gün gecikebilir. Elbette fiyatı negatif etkileyebilecek birçok gelişme önümüzdeki hafta bizi bekliyor. Sabah duyurduğumuz 12 kritik gelişmenin fiyat üzerindeki etkisi büyük olacak.

Herhangi bir ani düşüş Bitcoin fiyatı için 19.800 dolar ile 20.300 dolar arasında yeni bir toparlanma zemini oluşturabilir. 20/50 EMA'da bir yükseliş eğilimi, önümüzdeki zamanlarda devam eden bir boğa koşusu şansını artıracaktır. Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı alım bölgesine bakarken büyümeye tanık oldu. Ancak Chaikin Money Flow'un daha düşük zirveleri fiyatta geri çekilme ihtimalini destekliyor.

Eylül ayında rekor yüksek döviz girişlerini yayınlayan bu metrik, son altı hafta boyunca sürekli olarak düşüş eğilimi gösterdi. Bu veri iyileşen yatırımcı hissiyatı ve birikime işaret ediyor.

Read Entire Article