Kripto Paralarda Yüz Milyonlarca Dolar Batıran Fonun Kurucuları Kayıplarda!

2 years ago 95

Kripto paralarda yüz milyonlarca dolar batıran kripto para hedge fonu Three Arrows Capital'in kurucuları Su Zhu ve Kyle Davies'e ulaşılamıyor. Mahkeme kayıtlarına göre, Three Arrows Capital’in kurucuları tasfiye memurlarıyla işbirliği yapmıyor ve nerede oldukları hakkında herhangi bir bilgi yok.

Kuruculara Ulaşılamıyor

Kripto para hedge fonu Three Arrows Capital'in İngiliz Virgin Adaları'nda tasfiye işlemlerinde görev alan avukatlar, hedge fonunun kurucularının şimdiye kadar tasfiye işlemlerinde işbirliği yapmadıklarını ve mevcut konumları hakkında bilgi sahibi olmadıklarını bildirdi.

Alacaklılar adına hareket eden avukatlar, Cuma günü geç saatlerde New York'ta sunulan mahkeme belgelerinde, fonun kurucularının henüz tasfiye işlemleriyle ilgili olarak anlamlı bir işbirliğinde bulunmadıklarını belirtti. Avukatlar, ilk Zoom toplantısında kendilerini "Su Zhu" ve "Kyle" olarak tanıtan kişilerin bulunduğunu, ancak video ve seslerinin kapalı olduğunu ve doğrudan kendilerine yöneltilen sorulara yanıt vermediklerini, yasal temsilcilerinin yanıt verdiğini söyledi.

Öte yandan mahkeme belgelerine göre, Three Arrows Capital'in Singapur ofisini ziyaret eden alacaklıların avukatları ofisin terk edildiğini gördü.

Fonların Kaçırılması Endişeleri Artıyor

Büyük ölçüde nakit, kripto para ve NFT şeklinde olan Three Arrows Capital'e ait varlıkların kolayca transfer edilebileceği ve kaçırılacağı endişeleri artıyor. Özellikle yakın zaman önce, Three Arrows Capital'in NFT fonu Starry Night'a ait NFT'ler, açıklanamayan nedenle yeni bir cüzdana transfer edildi. Gerçekleştirilen transfer işlemi endişelerin artmasında katalizör görevi gördü.

Alacaklılar, Three Arrows Capital'in varlıklarının dondurulmasını ve mahkemeden öncelikli olara Three Arrows Capital'in kurucularını fonun varlıklarını bildirmeye zorlamasını talep ediyor. Ayrıca mahkemeden kurucuları davet etmesini ve kontrol ettikleri cüzdanlar, banka hesapları, sahip olduğu dijital varlıklar, türev sözleşmeler, menkul kıymetler, alacak hesapları ve tüm şirket kayıtları dahil olmak üzere şirket varlıklarının bir listesini vermeye zorlamasını talep ediyorlar.

Yarın, New York'ta bir mahkemede konuyla ilgili olarak duruşma yapılacak.

Read Entire Article