Kripto Paraya Giriyorlar! 116 Milyar Dolarlık Şirket Açıkladı!

2 years ago 96

Dünyanın en değerli şirketleri kripto paralarla bağlantılı ürünler çıkararak müşterilerinin taleplerini karşılamaya çalışıyor. Üstelik kripto paraları ödeme yöntemi olarak kabul eden şirketlerin %93 oranında daha fazla büyüme gösterdiğine dair araştırmalar da var. Piyasa değeri 116 milyar doları aşan bir şirket daha kripto paralara giriyor.

American Express Kripto Para

Cuma günü Consensus 2022'de duyurulan Abra Kripto Kartı, kullanıcıların herhangi bir satın alma işleminde miktar veya kategori ne olursa olsun kripto para kazanmalarını sağlayacak. Kart sahipleri, yıllık veya yabancı işlem ücreti olmaksızın Abra platformunda desteklenen 100'den fazla kripto para birimi arasından seçim yapabilir. Kart ayrıca alışveriş, seyahat, yemek ve hizmetler için Amex Tekliflerinin yanı sıra satış öncesi bilet erişimi ve satın alma korumaları ile birlikte gelecek.

Abra CEO'su Bill Barhydt, uzun süredir yapım aşamasında olan Abra Crypto Card'ın ilk Amex kripto para ürünü olacağını söyledi.

Farklı Olan Ne?

Barhydt, bir tür kripto kredi kartlarının kripto alanında uzun süredir var olduğunu söyledi, ancak bu Amex-Abra bağlantısını özellikle ilgi çekici yapan şey, iki şirketin lüks müşteri kitlesine hizmet veriyor olmasıdır. Abra ve American Express özellikle daha yüksek miktarda harcama yapan zengin müşterileri bünyesinde topluyor. Harcama ödüllerinin kripto para cinsinden kartlara yüklenmesiyle daha fazla insanın kripto paraları tanıyacak. Daha da önemlisi kripto paralara dolaylı yoldan yatırım yapabilecek.

Uzun vadede bakıldığında Bitcoin, altın ve diğer varlıklardan çok daha hızlı değerleniyor. Altcoinlerin geçtiğimiz yıl yaşadığı binlerce kat fiyat artışı da kesinlikle iştah artırıcıdır. Her yıl milyonlarca dolar harcayan müşteriler, binlerce dolar değerinde kripto para ödülü alacak. Ödüllerinin orta vadede birkaç kat değerlendiğini gören bu müşterilerin direkt olarak kripto paralara yatırım yapabilecek iştaha kavuşması da olası görünüyor.

American Express (AXP) geçtiğimiz yıl 2,1 milyar dolar net gelir elde etti ve güncel piyasa değeri 116 milyar doların üzerinde bulunuyor. Müşterilerine tam 172 yıldır hizmet veriyor.

Read Entire Article