Kritik Gelişme: Altcoin Uçuşa Geçti! Facebook (META) Müjdeyi Verdi!

2 years ago 86

Dakikalar önce Mark Zuckerberg müjdeyi verdi. Meta birkaç önemli adım atıyor. Popüler bir altcoin ile iş birliği de buna dahil. Meta resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyurunun ardından bu altcoin hızla yükselmeye başladı. Peki iş birliğinin kapsamı ne? Altcoin daha fazla yükselebilir mi? İşte detaylar.

Meta Bu Altcoini Destekleyecek

Instagram'da bu haftadan itibaren seçkin kullanıcılar NFT’lerini sergileyebilecek. Bu özellik, dijital bir cüzdan bağlamayı, dijital koleksiyonları paylaşmayı ve içerik oluşturucu ile koleksiyoncuyu otomatik olarak etiketlemeyi içerir. Ayrıca Coinbase Cüzdan ve Flow Blockchain desteği de Instagram’a eklenecek. Bu duyuruyla birlikte Flow Coin daha şimdiden %20+ artış yaşadı.

Resmi duyurunun ardından Flow alıcıların akınına uğradı.

Meta’dan NFT ve Altcoin Müjdesi

Yakın zamanda tüm kullanıcılar 100 ülkede sahip oldukları NFT koleksiyonlarını paylaşabilecek. Bunun için Instagram herhangi bir ücret talep etmeyecek. Ek olarak, artık Coinbase Cüzdan ve Dapper ile cüzdan bağlantılarını ve ayrıca Flow ağındaki NFT koleksiyonları da listelenebilir olacak. Bugün itibarıyla Rainbow, MetaMask, Trust Wallet, Coinbase Wallet ve Dapper Wallet dahil olmak üzere üçüncü taraf cüzdanlarla bağlantılar desteklenecek.

Şu anda desteklenen blockchainler arasında Ethereum, Polygon ve Flow bulunmaktadır. Meta son duyurusunda şunları yazdı;

“İçerik üreticiler her gün insanlara ilham veriyor ve kültürü dünya çapında ileriye taşıyor. Blockchain teknolojisinin inanılmaz fırsatıyla, artık gelir elde etmek için yeni araçlardan yararlanabilirler ve hayranlar, dijital koleksiyon ürünleri (sanat, resim ve videolar, müzik veya ticaret kartları) satın alarak en sevdikleri içerik üreticileri NFT’lerle destekleyebilecek. Bu haftadan itibaren seçkin içerik oluşturucular ve koleksiyoncular dijital koleksiyonlarını Instagram'da paylaşabilecek. İçerik oluşturucular, çalışmaları, hayranlarıyla ilişkileri ve nasıl para kazanabilecekleri üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmak için NFT'ler gibi yeni teknolojileri kullanıyor. Meta'da, deneyimi iyileştirmek, daha fazla para kazanma fırsatı yaratmalarına yardımcı olmak ve NFT'leri daha geniş bir kitleye ulaştırmak için içerik oluşturucuların teknolojilerimizde halihazırda neler yaptığına bakıyoruz.”

Öncelikle birkaç hesap bu özelliği kullanabiliyor olacak. Bu hesaplar @adambombsquad, @bluethegreat, @bossbeautiesnft, @c.syresmith, @cynthiaerivo, @garyvee, @jenstark, @justmaiko, @maliha_z_art, @misshattan , @nopattern, @oseanworld, @paigebueckers, @phiawilson, @swopes ve @yungjake olarak duyuruldu. Meta ayrıca daha fazla özelliğin müjdesini yakında vereceklerini açıkladı.

Read Entire Article