Kritik Gelişme: Bu Altcoin İçin Dev Şirket Müşterilerine Hizmet Verecek!

1 year ago 81

Dünyanın en büyük Telekom şirketlerinden biri popüler kripto para için müşterilerine yeni destek açıkladı. Telekomünikasyon devi, müşterilerin Ethereum'u stake etmeye katılmalarına izin verecek. T-Mobile'ın ana şirketi olan telekom devi Deutsche Telekom, Ethereum staking'i desteklemek için bir doğrulayıcı çalıştıracağını duyurdu.

Ethereum Haberleri

Alman şirket son yaptığı açıklamada T-Systems Multimedya Çözümleri (MMS) bölümünün bir havuz işletmek için proof-of-stake uygulaması ve DAO StakeWise ile çalıştığını ve müşterilerin bir doğrulayıcı çalıştırmak zorunda kalmadan işlemleri doğrulamada yer almalarını sağladığını söyledi. T-Mobile dünya genelinde 106,42 milyon müşteriye hizmet veriyor. Deutsche Telekom’un 2020 yılındaki geliri ise 101 milyar Euro’nun üzerindeydi. Deutsche Telekom dünya genelinde 227 bin çalışan istihdam ediyor.

T-Systems MMS Blok Zinciri Çözümleri Merkezi Başkanı Dirk Röder Head yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“İlk defa bir DAO ile yakın iş birliği kuruyoruz ve liquid staking’e giriyoruz. Deutsche Telekom için bu bir yeniliktir. “

Ufak bir bilgi, “liquid staking” fonlarınızı stake etmesi için üçüncü bir tarafa verme (belirli bir süre için ağa varlık sözü verme) ve karşılığında başka bir yerde kullanılabilecek başka bir token alma hizmetidir.

Ethereum (ETH) Popülerliği Artıyor

DeFi ve NFT alanında hizmet veren en büyük ağ olan Ethereum (ETH), hisse kanıtı konsensüs mekanizmasına geçişiyle daha fazla ilgi görmeye başladı. Daha önce, Ethereum madencileri, yüksek enerji kullanıyordu ve ağda doğrulayıcı olmak, mining yapmak isteyenler ciddi bir yatırım yapmak zorunda kalıyordu. Ancak Lido veya bugünlerde T-Systems MMS tarafından başlatılan hizmet sayesinde 32 ETH sahibi olmadan validatör olabiliyorlar. Artık herkes stake yaparak ağa katkıda bulunup kazanç elde edebiliyor. Bunun daha popüler hale gelmesiyle dolaşımdaki ETH miktarının azalması oluşan kıtlıkla altcoinin fiyatının artması beklenebilir.

Staking'e katılanlar, esasen işlemleri doğrulamaya ve ağın güvenliğini sağlamaya yardımcı olur. Karşılığında, bu katılımcılar yeni çıkarılan ETH ile ödüllendirilir.

Deutsche Telekom bir DAO ile ilk iş birliğini yapmış olabilir ancak kripto paralarla ilk defa karşılaşmıyor. Geçen yıl, mobil hizmetler sağlayan bir blockchain girişimi olan Celo'ya yatırım yapan Telekom devi Flow, Celo ve Polkadot için staking hizmetleri de sağlıyor.

Son olarak geçtiğimiz hafta Helium Mobile projesini de duyurmuştuk. Dünyanın en büyük Telekom şirketlerinden olduğu için Deutsche Telekom ve iştirakleri tarafından atılan adımlar son derece önemli.

Read Entire Article