Kritik Veriler Açıklandı: İşte En Çok Trend Olan 5 Altcoin!

2 years ago 95

 Bitcoin (BTC) zorlu birkaç ayın ardından yeniden ivme kazanmak için mücadele ederken, yatırımcıların gözü sürpriz artışlar kaydedebilecek altcoin projelerinde.

Solana, Zirvede Yer Alıyor

Son zamanlarda sert düzeltmeler ve iflas krizleri ile gündemden düşmeyen kripto para piyasası, Solana (SOL) ekosistemine yapılan saldırıyla yine eleştiri oklarının hedefinde. Gerçekleşen saldırı sonrası, SOL fiyatı sürpriz bir şekilde değer kaybetmezken, Solana son 24 saat içinde en çok trend olan kripto para olmayı başardı. CoinMarketCap verilerine göre, SOL, Terra'yı (LUNA) tahtından ederek zirveye oturdu. LUNA, an itibariyle listede 5.sırada yer alıyor. Listede ikinci sırada ise Seedify.fund (SFUND) bulunuyor.  Seedify, son 24 saatte %8,60 fiyat artış ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. NFT tabanlı LooBr (LOOBR), gün içinde %11,13 artarak üçüncü sırada yer alırken, PancakeSwap (CAKE) ise  %1,14 artış kaydederek listede dördüncü sırada yer alıyor.

Blok zinciri danışmanlık firması Elliptic'e göre, Solana'nın fiyatı ve popülaritesi, SOL ve USD Coin (USDC) dahil olmak üzere 5.8 milyon dolardan fazla dijital varlığın çalındığı ve 8.000'e yakın  cüzdanının boşaltıldığı olaydan büyük ölçüde etkilenmedi. SOL, son 24 saatte % 1'lik düşüş ve son yedi gün içinde %1.38'lik bir değer kaybı ile an itibariyle 38.67 dolardan işlem görüyor. FTX CEO'su Sam Bankman-Fried, Solana'nın muazzam bir büyüme potansiyeline sahip olduğuna inanıyor. Yöneticiye göre, SOL bu zor zamanlarda yoluna emin adımlarla devam etti  ve yakın gelecekte de aynısını yapmaya devam edecek.

CoinMarketCap'ten Çarpıcı Solana Tahmini: Ağustos

CoinMarketCap tarafından yapılan bir ankate göre, Solana Ağustos sonunda 250 dolara ulaşabilir. Bu, SOL fiyatının  %530.06 oranında artacağı anlamına geliyor.  Solana’nın yükseliş tahminlerinin nedenlerinden biri olarak ise New York’ta fiziksel bir mağaza açması gösteriliyor. Solana’nın mağazası, ağa olan güvenin yenilenmesini sağlayabilir. SOL'un yeni mağazası, Web3 ile gerçek hayatın ilk buluşma noktası olması sebebiyle kripto para dünyasında ayrı bir öneme sahip.

Solana’nın yeni mağazasında, kullanıcılar Web3’ün ne olduğu ve ne işe yaradığını rahatlıkla öğrenebilecek. Öte yandan Solana Haziran ayının sonlarına doğru, Web3 odaklı bir akıllı telefon olan Saga’nın tanıtımını da duyurmuştu. Bu gelişme de büyük ilgi gördü.

Read Entire Article