KuCoin 5. Yaşını Büyük Etkinlikler İle Kutluyor!

2 years ago 78

Kullanıcılarıyla buluştuğundan bu yana 20 milyonun üzerinde kullanıcı sayısına, 700’den fazla listelenen coin’e ve 2 trilyon doların üzerinde toplam işlem hacmine ulaşan önde gelen kripto para borsası KuCoin 5. yılını kutluyor. 5 yıldır kripto para yatırımcılarına ve kullanıcılarına hizmet veren platform bu önemli gün için etkinlikler ve kutlamalar düzenliyor.

KuCoin Nedir?

Eylül 2017'de kullanıcılar ile buluşan KuCoin, Seyşeller'deki operasyonel merkezi ile küresel bir kripto para borsası olarak tanımlanabilir. Borsa, kapsayıcı bir şekilde ilerlemeye ve topluluk eylemi erişimine odaklanıyor. Bu şekilde kullanıcı odaklı bir platform oluşturma hedefi ile ilerleyen KuCoin, 700’den fazla kripto para birimini kullanıcılarına sunuyor. Borsa şu anda, 207 ülke ve bölgede 20 milyon kullanıcısına spot işlem, marj işlemleri, P2P fiat işlemleri, vadeli işlemler, staking ve kredi hizmetleri sunuyor.

KuCoin, yapılan açıklamalara göre 2022'de, B Serisi öncesi bir tur aracılığıyla 150 milyon doların üzerinde yatırım topladı ve toplam yatırımları A Turu ile birlikte 170 milyon dolara ulaştı. Buna ek olarak platform toplam 10 milyar dolarlık bir değerleme aldı. Ayrıca, CoinMarketCap'e göre KuCoin şu anda en iyi 5 kripto borsasından biri. 2021'de Forbes, KuCoin'i En İyi Kripto Borsalarından biri olarak seçti ve The Ascent, 2022'de KuCoin'i En İyi Kripto Uygulaması seçti.

Kucoin borsası sayesinde güvenli ve hızlıca işlemlerinizi gerçekleştirebilirisiniz. BTCUSDT paritesini takip ederek veya BTC Fiyatı sayfasını inceleyerek Bitcoin hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

KuCoin’in 5  Yılı Nasıl Geçti?

KuCoin 2017 yılında kurulduğundan bu yana çalışan sayısını orijinal yedi kurucusundan dünya çapında 1.000'den fazla kişiden oluşan oldukça etkili bir ekibe genişletti. Borsa, böylece çalışan sayısı bakımından 142 kat gibi bir büyüme yaşamış oldu. Şu anda dünya çapında 200'den fazla ülke ve bölgede 20 milyon kripto kullanıcısına hizmet veren borsanın kümülatif işlem hacmi 2 trilyon doları aştı ve tek günlük en yüksek işlem hacmi 30 milyar doların üzerindeydi.

Bunların yanı sıra 5 yıl içinde listelediği kripto para birimi sayısında da ciddi bir artış yaşayan KuCoin, 700’ün üzerindeki kripto para biriminin yanında 1.200’ün üzerinde işlem çiftini de kullanıcılarına sunuyor. Ayrıca yapılan açıklamalara göre borsa, 23 dili ve 1 milyondan fazla topluluk üyesini destekleyen dünyanın en büyük kripto topluluklarından birini kurdu.

KuCoin, 5 yıllık süreç içinde bazı şeylerin kendileri için hiç değişmediğini ifade ediyor ve bunları şu şekilde sıralıyor:

  • Her zaman kullanıcı merkezli bir yaklaşım benimsendi ve tüm kullanıcı sınıfları düşünüldü: Çeşitli kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak ve daha iyi bir ticaret deneyimi sağlamak için KuCoin, beş yıldır ürün yelpazesini sürekli olarak zenginleştirdiklerini ifade ediyor. İlk spot işlem platformlarından olan KuCoin; kripto işlemi, fiat, kaldıraç, sözleşmeler, staking ve madencilik havuzu hizmetleri sağlayan kapsamlı bir kripto hizmet platformuna dönüştü. Web 3'ü keşfetmede öncü olduklarını ifade eden KuCoin, kullanıcılar tarafından tercih edilen merkezi olmayan ürünleri piyasaya sürdü.
  • Herkesin kripto para birimlerine erişimini sağlamak için global bir platform olmak: Yapılan açıklamalara göre küreselleşme, ilk günden beri KuCoin'in temel politikalarından biri oldu. "Halkın Borsası" sloganını benimseyen KuCoin, her zaman dünyaya en iyi kripto hizmetlerini sunmaya kendini adadığını da ifade ediyor.
  • Kullanıcıları koruma taahhüdü her zaman ana hedef olarak kaldı: KuCoin kullanıcıların korunması noktasında “Dünyanın her yerinden kripto para alıp satmak, yatırım yapmak ve ticaret yapmak isteyen kullanıcılarımızın çıkarlarını korumak en büyük önceliğimizdir.” ifadelerini kullanıyor.

KuCoin 5. Yılına Özel Etkinlikler

Sürekli yeni özellikler ile kendini geliştirerek ilerleyen KuCoin, 5. yılına özel çeşitli etkinlikleri de kullanıcılarına sunuyor ve 5. yılını kullanıcıları ile birlikte kutluyor. KuCoin, 28 Eylül 2022'den itibaren 5. yıl dönümü için kullanıcıların desteğine ve güvenine teşekkür etmek için alım satım kampanyaları, %10 indirimle BTC/ETH/KCS satın alımı, 5. yıla özel sınırlı üretim NFT vb. dahil olmak üzere bir dizi etkinlik başlatacak.

5. Yıla Özel Sınırlı Sayıda NFT

Platform, KuCoin'in 5. yıl dönümünü kutlamak için 5. Yıl Dönümü Gizemli Kutularını kullanıcılar ile buluşturuyor. Bunlardan herhangi birine sahip olmak kullanıcılara Windvane Launchpad'de whitelist şansı verecek. Kullanıcıların sahip oldukları her NFT ile şanslarını artıracakları ifade ediliyor.

Yapılan açıklamalara göre Gizemli Kutular, iki farklı nadirlik seviyesinde beş tasarımdan oluşuyor: Süper Nadir (SR) ve Süper Süper Nadir (SSR).

  • Blok Zinciri: KCC
  • Yayın Fiyatı: 0,5 KCS
  • Miktar: SSR 555, SR 5000

“Kucoin İle Kripto Hikayem” Etkinliği

KuCoin, 5. yıl dönümünü kutlamak için kullanıcı hikayeleri kapsamında bir etkinlik de başlatıyor. Kullanıcıların toplam 20.000 dolarlık ödül havuzunu paylaşmak için 11 Ekim'e kadar KuCoin 5. Yıldönümü açılış sayfasında kripto ve KuCoin hakkındaki hikayelerini paylaşmaları gerekiyor. Yapılan açıklamalara göre bu etkinliğe herhangi bir şart olmadan herkes katılabiliyor. Paylaşımlardan sonra en çok “beğeni” alan çalışmanın 2.000 dolara kadar ödül kazanacağı ifade ediliyor. Yüksek kaliteli çalışmalar KuCoin 5. Yıldönümü açılış sayfasında gösterilecek ve ödüllendirilecek. Ayrıca oylamaya katılanlar, 5.000 dolarlık ödül havuzunu paylaşma fırsatına sahip olacaklar.

KCC ile Web 3.0 Alanını Keşfedin

KuCoin Community Chain (KCC), KuCoin Wallet ve Windvane ile birlikte ilk Web3 ana etkinliğini; 7 haftalık bir etkileşim etkinliği olan KCC Beowulf'u ortaklaşa düzenleyecek. KCC Beowulf, KuCoin'in 5. yıldönümünde resmi olarak piyasaya sürülecek. Merkezi olmayan borsalar (DEX), borç verme protokolleri, cüzdanlar, zincirler arası köprüler ve diğer web 3.0 protokolleri dahil olmak üzere KCC'de dağıtılan 20'den fazla proje bu etkinliğe katılacak.

Bunlara ek olarak KuCoin şu etkinlikleri de kullanıcılarına sunuyor:

  • KuCoin Metaverse'de KuCoin'in 5. yıl dönümünü Kutlaması: KuCoin, 5. yıl dönümünü kutlamak amacıyla 100.000 USDT ödül havuzunu, şartları sağlayan KuCoin kullanıcılarına dağıtıyor. Etkinlik boyunca, Metaverse Bölümüne veya GameFi Bölümüne ait token’leri alıp satan kullanıcılar 100.000 USDT ödül havuzunu paylaşabilecek.
  • KuCoin 5. Yıl Dönümü Vadeli İşlemler Yarışması: KuCoin Vadeli İşlemleri, KuCoin'in 5. yıldönümünü kutlamak için 200.000 USDT'lik bir ödül havuzu dağıtıyor.
  • Yıl Marjin İşlem Yarışması: KuCoin, Marjin yarışmasına katılan kullanıcılarına 100.000 USDT’lik bir ödül havuzuna katılma şansı veriyor.
  • İşlem Botu Yeni Kullanıcı Etkinliği: KuCoin 5. yıldönümünü kutlamak için, Trading Bot'a yeni gelen herkese 1.000.000 USDT değerinde sıfır ücret kuponu ve 10.000 KCS ödül havuzu vermek için bir kampanya başlatıyor.
  • Staking Yarışması: KuCoin 5. yıldönümünü kutlamak için bir staking yarışması düzenliyor.
  • Tavsiye Programı Etkinliği: KuCoin, tavsiye kodu ile yeni kullanıcılar davet eden kullanıcılarına 50.000 USDT’lik ödül havuzundan pay alma şansı sunuyor.

KuCoin’in 5. yıl dönümü etkinliklerine katılmak ve daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir.
Read Entire Article