Kucoin Bombayı Patlattı, Etkisi Merakla Bekleniyor!

2 years ago 93

Çarşamba günü, kripto borsası Kucoin, ilk merkezi olmayan kripto cüzdanını piyasaya sürdü.

Resmi duyuruya göre borsa, web3'ün merkezi olmayan dünyadaki sayısız ana bilgisayar arasında entegrasyon ve transfer sağlayan cüzdanı aracılığıyla sunduğu muazzam fırsattan yararlanmayı hedefliyor.

Kucoin, planındaki ürünlerden biri olan Kucoin Cüzdan ile, merkezi ticaret hizmetlerinin ötesine geçmeyi ve işini daha da genişletmek için merkezi olmayan dünyaya girmeyi hedefliyor.” açıklamasında bulundu. Kucoin Cüzdanının resmi web sitesinin lansmanı, Kucoin'in Web3 alanına girme kararlılığını vurgulamakta.’’

Cüzdan Neler Sunuyor?

Kullanıcıların web3 için saniyeler içinde merkezi olmayan bir hesap oluşturmasına izin vermenin yanı sıra, Kucoin cüzdan, kul lanıcılara varlıklarının güvenliğini garanti eden üst düzey şifreleme sağlayacağı belirtildi. Ayrıca kullanımı kolay olacağı ve Kucoin'in ‘’multichain’’ ekosistemini destekleyeceği açıklandı. Bunun da ötesinde, kullanıcılar diğerleri arasında BTC, ETH, USDT, USDC ve BNB dahil olmak üzere çeşitli kripto para birimlerini işlem yapabilecekler ve saklayabilecekler.

Ayrıca cüzdanların, kullanıcılara Web 3'e sınırsız erişim sağlayan önde gelen birçok DeFi, NFT ve GameFi hizmetine erişim sağlayacağı açıklandı.

CEO Açıklama Yaptı

Kucoin CEO'su Johnny Lyu şu şekilde açıklama yaptı;

“Web3 ağına açılan kapı olarak kripto cüzdanları, kullanıcıların merkezi olmayan ekosisteme katılması için önemli bir gerekliliktir ve dijital varlıkları depolamak için bir araç olmaktan çok daha fazlasını geliştirdiler. KuCoin Cüzdanının resmi web sitesinin lansmanı, hedeflerimiz merkezi ticaret hizmetlerinin ötesine geçerek ve işini daha da genişletmek için merkezi olmayan dünyaya giriş ile kritik bir zamanda Web3 oyun alanına girmek için KuCoin'in kararlılığını gösteren ek bir kanıttır.”

Hareket, diğer çeşitli kripto borsaları Web3'teki hizmet kapsamlarını genişletmeyi amaçlayan hizmetler sunarken bile geliyor. Şimdiye kadar kripto cüzdanlar, DeFi ile tam entegrasyon için çeşitli destek sistemlerini dağıtmada en önemli araçlardan bazıları oldu. Kucoin'in yeni cüzdanının artık Coinbase, Robinhood, Binance ve Metamask ve Uniswap gibi DeFi uygulamaları ile diğerleriyle rekabet edecek şekilde ayarlanmış durumda olduğu belirtildi.

Kucoin şu anda Coingecko'nun verilerine göre günlük yaklaşık 1,55 milyar dolarlık işlem hacmiyle dünyanın en büyük beşinci kripto borsası. Borsanın 207 ülke ve bölgede 10 milyondan fazla kullanıcısı var.

Read Entire Article