LAND Sahipleri Airdrop’larına Kavuştu: Olumlu Hava Sandbox (SAND) Fiyatına Yansıdı

2 years ago 89

Erken yatırımcılarına airdrop sürprizini duyuran Sandbox, dün gece Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile ödülleri yolladığını bildirdi. LAND sahiplerine airdrop müjdesini veren SAND, yatırımcılarını sevindirmeye devam ediyor.

Cüzdanınızı Kontrol Edin

Erken dönem LAND sahipleri, Sandbox’ın airdrop sürprizi ile karşılaştı. Sandbox, kısa süre önce açıkladığı airdrop’ları bugün itibarıyla dağıtmaya başladı. Twitter üzerinden yapılan açıklamada ise şu ifadeye yer verildi: “Uygun şartları taşıyan LAND sahipleri! Cüzdanlarınızı kontrol edin.”

Airdrop için belirlenen tek bir şart vardı. 20 Aralık tarihinden önce LAND sahibi olmak ve bu airdrop’tan yararlanabilmek anlamına geliyor. Bu bağlamda kullanıcıların hiçbir şey yapmasına gerek kalmaksızın uygun kişilerin cüzdanlarına Polygon ağı üzerinden SAND’lar gönderildi.

SAND Fiyatı Yükseliyor

En popüler metaverse token’larından biri olan SAND, platformun son derece önemli hamleleri ile ön plana çıktı. Genel piyasa trendindeki iyileşme belirtileri desteğini arkasına alan SAND, airdrop haberi ile yukarı hareket etti. Öte yandan önemli ortaklıklar duyuran Sandbox, Warner Music Group ile el sıkıştı. Warner Music Group ile anlaşan Sandbox, müzikal temalı bir park ve konser salonu oluşturmak için kolları sıvadı.

Ekosistem gelişmeleri, ortaklıklar, airdrop sürprizleri gibi yoğun gündeme sahip olan Sandbox platformu yükselişini sürdürüyor. The Sandbox evreninin yerel kripto para varlığı SAND, son dönem atılımları ile %10’luk bir yukarı yönlü hareket kaydetti. SAND, bu yazının kaleme alındığı sırada 3.52 dolar seviyelerinden işlem görüyor. SAND’in son 24 saatteki işlem hacmi %67’lik artış yakaladı. Son olarak ise Sand, yaklaşık iki ay önce 8.44 dolar ile ATH belirlemişti.

Read Entire Article