LeverFi Coin Nasıl Alınır?

2 years ago 105

LeverFi'nin kullanıcıları için kaldıraçlı spot işlem sağlayan bir DeFi ağıdır. Buna ek olarak, RAMP DeFi'den yeniden markalaşması ile ortaya çıkan LeverFi ağının yerel para birimi LEVER.

LeverFi (LEVER) Nedir?

LeverFi, kaldıraçlı spot işlemlere izin veren bir DeFi platformudur. Yatırımcılar, 10 kata kadar kaldıraçla işlem yapmak için teminat yatırır. Yatırımcılar, farming protokollerine teminat yatırabilir ve kaldıraç ile işlem yapabilir ve aynı zamanda getiri elde edebilir.

LEVER, projenin yerel tokenıdır. LEVER için mevcut kullanım durumları arasında şunlar bulunuyor:

  • Yönetişim: Token sahipleri, yönetişim oylamasında kullanılabilecek xLEVER kazanmak için LEVER'ı 6 ile 48 ay arasında bir süre kilitleyebilir. Kilitleme süresi ne kadar uzun olursa, o kadar fazla xLEVER alırlar.
  • Staking: Kullanıcılar, protokol ödüllerinin bir payı için xLEVER tokenlarını stake edebilirler.

Proje, birlikte çalışan aşağıdaki ana bileşenlerden oluşmaktadır:

  • Teminat Yöneticisi: Teminat Yöneticisi, teminatın yatırılmasını, çekilmesini, değerlenmesini ve getiri oluşumunu yönetir.
  • Borç Verme Yöneticisi: Borç Verme Yöneticisi, borç verme varlıklarının mevduat, para çekme, değerleme ve getiri üretimini yönetir.
  • Alım Satım Yöneticisi: Alım Satım Yöneticisi alım satımın yürütülmesini, kapatılmasını ve yönlendirilmesini yönetir.
  • Risk Yöneticisi: Risk Yöneticisi, LeverFi'nin toplam riskini kontrol etmek için hesap durumunu, Kredi-Değer oranını ve diğer riskle ilgili parametreleri hesaplar.

LEVER Coin Nereden Alınır?

LEVER Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinden güvenle alınıp satılabilir. LEVER Coin; Binance platformunda LEVER/USDT ve LEVER/BUSD paritelerinde işlem görüyor. LEVER Coin, bu rehberin hazırlandığı sırada 0,0033 dolardan alım satım işlemi görüyor.

LEVER satın almak için öncelikle Binance borsasına üye olmak gerekmektedir. Üyeliğin tamamlanmasıyla Binance hesap cüzdanına kripto para veya fiat para birimi transfer edilmelidir. Transferin tamamlanmasının ardından yukarıda belirtilen üç pariteden de Render Coin satın alabilirsiniz. LEVER/BUSD işlem çiftinden satın alma için öncelikle bu paritenin arayüzüne gidilmelidir. LEVER/BUSD arayüzünde limit sekmesinde belirtilen alana satın alınmak istenen miktar girilir. Miktarın belirtilmesinin ardından LEVER Al emri ile satın alma işlemi gerçekleştirilir.

Read Entire Article