LINK, AVAX ve The Graph: Son durum ve Önemli Seviyeler!

2 years ago 131

Piyasanın popüler kripto para birimlerinden olan Chainlink (LINK) bugün 13,4 dolarlık destekten bir dönüş yaptı ve bu da 13 dolarda alım baskısı olduğunu gösterdi. LINK’in yanı sıra Avalanche (AVAX), bir düşüş trendini kırmaya çalışıyor ve The Graph (GRT) 0,45 dolara kadar yükseldi.

Chainlink (LINK)

13.4 dolar seviyesi, LINK’in daha önce 19 Temmuz 2021’de test ettiği bir seviyeyi temsil ediyor. Bu seviye aynı zamanda LINK’in son on ayda işlem gördüğü bir aralığın en düşük seviyesiydi. Bununla birlikte son üç haftadır LINK boğaları 13.4 dolar seviyesinde tutunmak için mücadele ediyor.

Son saatlerde fiyat bir kez daha 13.4 doları aşarak 14 doların üzerine kadar yükseldi. Analistlere göre şu anda 14,2 dolarlık alan bir arz alanını temsil ediyor. Yapılan açıklamalarda LINK’in bir süre 13,4 dolar ile 14,2 dolar bandında seyredebileceği ifade ediliyor. Bu iki bölgenin altına ya da üzerine yapılacak kırılmaların ise kısa vadeli yönü tayin edebileceği ifade ediliyor.

Avalanche (AVAX)

Analistlere göre AVAX, bir düşen kanalda işlem görüyordu ve son birkaç saat içinde bu kanaldan yukarı yönlü bir kırılım gelmiş olabilir. AVAX’ın 70 dolar üzerinde işlem görüyor olması 72 doların yakın vadede test edilebileceğini gösteriyor.

Analistler şu an için 66 doların bir destek oluşturduğunu ve AVAX’ın bir süre 72 dolar ile 66 dolar bandında işlem görebileceğini ifade ediyor. 72 dolar üzerinde ise 75 dolarda bir direnç görülebileceği ifade ediliyor.

The Graph (GRT)

Şubat ayının sonundan itibaren GRT, yatay olarak ve 0,315 ile 0,393 dolar arasında işlem görüyor. Son zamanlarda, GRT ciddi bir alım baskısı yaşadı ve bu baskı fiyata da yansıdı. GRT şu anda 0,42 dolarlık seviyeyi yeniden test ediyor ve analistler bu seviye üzerinde 0,45 doların bir direnç olabileceğini ifade ediyor.

Nitekim son hamlede GRT’nin 0,45 dolardan dönmesi de bunun bir kanıtı niteliğinde. Eğer 0,45 dolar kırılırsa yukarı yönde 0,48 ve ardından 0,53 dolar birer direnç olarak işlem görebilir.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article