Macro Guru Raoul Pal Açıkladı! Kripto Para Piyasası 5 Yıl Sonra Nasıl Görünecek?

2 years ago 123
Macro Guru Raoul Pal Açıkladı! Kripto Para Piyasası 5 Yıl Sonra Nasıl Görünecek?

Macro Guru Raoul Pal’a Göre Kripto Piyasaları Bundan Beş Yıl Sonra Nasıl Görünecek?

Kripto Para Piyasası 5 Yıl Sonra Nasıl Gözükecek?

Raoul Pal, BitBoy Crypto YouTube kanalına verdiği röportajda, önümüzdeki birkaç yıl içinde Web 3.0’ın internete hakim olacağını ve hükümetlerin merkez bankası dijital para birimleri (CBDC‘ler) biçiminde kendi kripto para birimlerini piyasaya sürmesinin muhtemel olduğunu söyledi.

Pal, yaptığı açıklamaların devamında şu ifadelere yer verdi;

“İnsanlar Web2 platformlarını kullanıyorlar. Bu platformlar beş yıl sonra Web3 entegrasyonuna sahip olacaklar. İnsanların anlaması gereken Facebook, dört milyar kişilik bir ağa sahip.

Beş yıl içinde, ister Circle gibi özel sektör, ister kamuya ait olsun, merkez bankası dijital para birimlerini de piyasaya sürmüş olacağız.

Ayrıca Pal’ın radarında risk sermayesi yatırımlarının (VC) kripto alanına doğru olan akışıda yer alıyor. İnsanların yaratmaya odaklanması gereken zaman ayı piyasaları olduğunu söylüyor ve kripto cüzdan güvenliği gibi mevcut endişeleri çözmenin yanı sıra yeni ürünlerin gelişeceğini tahmin ediyor.

Sosyal Token’lar

Makro yatırımcı, yakın zamanda piyasaya sürülen ApeCoin‘i (APE) başarılı bir kullanım örneği olarak göstererek sosyal token‘ların yükselişinin yakın olduğunu düşünüyor.

Raoul Pal, sosyal token’lar hakkında şu açıklamalarda bulundu;

Sanırım her zaman bahsettiğim en büyük şey, çünkü ben de buna dahil olan bir iş kurmakla ilgileniyorum, sosyal token’lar. Onları henüz görmedik. Onlar hakkında konuşuyorum ve insanlar ‘Neden bahsettiğini gerçekten bilmediklerini söylüyorlar.

Pal, diğer eğlence ve kültür alanlarının, hem marka bilinirliği hem de toplulukların en sevdikleri spor takımlarından veya müzisyenlerinden yararlanabilmeleri için sosyal token’lara katılacağını düşünüyor.

Bunun 5 yıl sonra nereye gideceğine bakıyoruz. Her spor takımı, her büyük pop yıldızı, her film, film serisi, moda markaları, hepsi bu şekilde gidiyor.

İşte gideceğimiz dünya bu.

Read Entire Article