MANA, CEEK ve APE Coin Yorumları: Altcoin’lerde Son Durum Ne?

2 years ago 121
Okuma Süresi: 2 Dakika

Metaverse ve NFT coin’ler artık kripto para piyasasının ayrılmaz bir parçası. Dolayısıyla hem düşüş hem yükseliş dönemlerinde bu kripto para birimlerinin büyük ilgi gördüğünü ifade edebiliriz. Piyasada belirsiz hal devam ederken Decentraland (MANA), Ceek VR (CEEK) ve Apecoin (APE)’de son durumlara bir göz atalım.

Decentraland (MANA) Son Durum

1,9 milyar dolarlık piyasa değeri ile piyasanın en büyük ikinci metaverse coin’i konumunda bulunan MANA, yazının kaleme alındığı an itibari ile 1,06 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde yaklaşık olarak %4,5 gerileme yaşayan MANA son 1 ayda da %50’nin üzerinde değer kaybı yaşadı.

Analistlere göre MANA’da yükseliş yaşanabilmesi için öncelikle 1 dolarlık seviyenin üzerinde kalınması önemli. 1 doların altın 0,97 dolar ilk destek seviyesi olarak görülürken hacimli bir alım hamlesinin gelmesi ile birlikte 1,3 dolara hızlı bir yükseliş olabileceği ifade ediliyor. Eğer BTC bir süre daha yatay seyrini sürdürürse MANA da 0,97 dolar ile 1,3 dolar bandında işlem görmeye devam edebilir.

CEEK Coin Grafikleri

138 milyon dolar piyasa değeri bulunan CEEK yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,17 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde %5 düşüş yaşayan CEEK, son 1 haftada %12 yükselmiş görünüyor.

CEEK Türkiye de dahil olmak üzere son zamanlarda oldukça ilgi gören bir kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. Analistlere göre CEEK de ilk direnç seviyesi 0,20 dolar ve 0,15 dolar da ilk destek olarak işlem görüyor. Ancak tüm altcoin’lerde olduğu gibi CEEK’in yükselişe geçebilmesi için genel kripto para piyasasında hacimli bir toparlanma olması gerekiyor.

RESİM

Apecoin (APE)

Son zamanların en popüler kripto paralarından olan APE, 2,3 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük metaverse coin konumunda bulunuyor. Yazının kaleme alındığı sırada 7,9 dolardan işlem gören APE, son 24 saatte %2,3 düşüş kaydetti.

Analistlere göre APE için 7 dolar bandı şu anda destek olarak işlem görüyor ve 9 doların da direnç olduğu ifade ediliyor. Ancak analistler bu noktada APE coin fiyatının çok volatil olduğu ve yatırımcıların temkinli olması gerektiği konusunda da uyarıyor.

Read Entire Article