Mart Ayında Bu 10 Altcoin’e Dikkat! Analist: Mutlaka Sepetinizde Olmalı!

2 years ago 80

Piyasanın popüler kripto para kanallarından olan Crypto Love, paylaştığı bir video ile Mart ayında büyük artış yaşamasını beklediği 10 altcoin birimini açıkladı. Ancak yatırımcılar, kripto para piyasasındaki volatilitenin farkında olarak ve mutlaka kendi araştırmaları sonucunda yatırımlarını şekillendirmeli.

Hadi Crypto Love’ın incelediği 10 altcoin’e bir göz atalım…

Avinoc (AVINOC) ve Fei Protocol (FEI)

Avinoc, havacılık ve seyahat endüstrisindeki tüm katılımcıları birbirine bağlayan bir platform olan Aviation Network Operation Chain’in kripto para birimi olarak tanımlanıyor. Platform, yolcular, havayolu şirketleri ve havacılık operatörlerini bir platformda toplayarak uçak bileti rezervasyonu ve organizasyonlar için blockchain’i kullanmayı hedefliyor.

Analiste göre bu, havacılık tarihi için bir dönüm noktası olma potansiyeline sahip ve bu sebeple Mart ayında AVINOC’u takip etmek faydalı olabilir.

İkinci olarak Fei Protocol’ü ele alan analist, Fei‘nin amacının katı şekilde aşırı teminatlandırılmış merkezi olmayan stablecoin’ler ile merkezi saklamaya tabi stablecoin’ler arasında teknolojik çözümler sunmak olduğunu ifade ediyor. Analist piyasada bir miktar volatilitenin görülebileceğini ve bu sebeple stablecoin olan FEI’yi bulundurmanın faydalı olabileceğini ifade ediyor.

Retreeb (TREEB) ve Sapphire (SAPP)

Analist Mart ayında Retreeb (TREEB)’in de takip edilmesi gerektiğini düşünüyor. Retreeb, kullanıcılarının günümüzün evrensel etik, paylaşım ve dayanışma değerlerine göre hareket etmelerini sağlayan yeni bir merkezi olmayan ödeme yöntemi olarak değerlendiriliyor.

Yani analist Retreeb’in yeni bir ödeme çözümü olduğunu ve TREEB’in de henüz düşük piyasa değerine sahip olduğu için büyük kazançlar getirme potansiyeli olduğunu ifade ediyor.

Öte yandan Sapphire coin’ler reel ekonomide istikrarlı bir ödeme aracı olarak kullanılacak ve sadece projeye katma değer sağlayan güvenilir ortaklara verilecek. Analist SAPP ile alışverişlerin bile bir süre sonra mümkün olacağını ve bu sebeple yatırımcıların takip etmesi gerektiğini ifade ediyor. SAPP yazının yayına hazırlandığı sırada 0,64 dolardan işlem görüyor.

NEST Protocol (NEST) ve IQeon (IQN)

Nest Protocol, Ethereum üzerine kurulu ve NEST token tarafından desteklenen merkezi olmayan bir oracle olarak tanımlanabilir. Analist NEST’in çığır açan bir proje olduğunu ve bu sebeple NEST coin’in de geleceğinin parlak olduğunu düşünüyor.

Buna ek olarak analistin takip ettiği 6. kripto para olan IQN, oyun içi para birimi olarak Ethereum blok zincirine dayanıyor. IQeon com, IQN dijital varlık işlemlerini destekleyen ilk PvP platformu olarak tanımlanıyor. Kullanıcılar oyunlara katılabiliyor ve IQN kullanarak oyun içi başarılarından para kazanabiliyor.

Analist IQeon’un oyun endüstrisindeki dijital ekonominin geleceği olduğunu ifade ediyor. IQN yazının kaleme alındığı an itibari ile 3 dolar bandında işlem görüyor.

PAX Gold (PAXG) ve LEO Token (LEO)

Pax Gold (PAXG), Eylül 2019’da Paxos Standard‘ın (PAX) yaratıcıları tarafından piyasaya sürülen altın destekli bir kripto para birimi. Ethereum blok zincirinde çalışan bir ERC-20 token’ı olan Pax Gold, çok çeşitli borsalarda alınıp satılabiliyor ve altın destekli olduğu için de ilgi çekiyor. Dolayısıyla analist PAXG’nin de yatırımcıların sepetinde olması gerektiğini düşünüyor.

LEO Token (LEO) ise Bitfinex borsasında ve ana şirketi iFinex tarafından yönetilen diğer işlem platformlarında kullanılması amaçlanan yardımcı program token’ı olarak tanımlanıyor. LEO’nun Bitfinex topluluğunu güçlendirmesi ve platformun operasyonlarını optimize etmesi planlanıyor. Analist Bitfinex borsasının popüler borsalar arasında olduğunu ve bu sebeple token’ın da önünün açık olduğunu düşündüğünü ifade ediyor.

Bunlara ek olarak analist gelecek vadeden bir blockchain destekli sosyal medya platformu olan Howdoo (UDOO)’nun ve bir dijital içerik piyasası olan MContent (MCONTENT)’in de Mart ayında mutlaka takip edilmesi gerektiğini ifade ediyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article