Mart Ayında Bu 3 Yeni Altcoin’e Dikkat: Yatırımcıları Şaşırtabilir!

2 years ago 114

Fed’in faiz açıklaması, Rusya’nın Ukrayna’ya savaş açması derken Bitcoin (BTC) ve diğer altcoinler uzun süreli bir belirsizlik içerisine girmişti. Ancak gerçek kripto para takipçileri, bu tür süreçlerin tarihte hep yaşandığını biliyor ve bu belirsizlikler ve düşüşler sonrası yükselişler bekliyor. FED’in açıklaması sonra nihayet kripto piyasası da yeşillenmelere dönüyor. Uzmanlar ise özellikle geleneksel finansta yaşanan krizlere karşın Bitcoin ve diğer altcoinlerin çözüm olduğuna inanıyor. Bir kripto uzmanı olan Joe Parys ise bu 3 altcoine özellikle dikkat çekiyor.

PolyPad

PolyPad, gelecek vadeden DLT’ler üzerinde bulunan ve blockchain projelerine erişim engelini yıkan bir proje olarak biliniyor. Polygon’un bir altcoini olan bu kripto, Ethereum (ETH)’nin ve diğer tokenların blockchaininin hızını ve verimliliğini önemli ölçüde iyileştirmeyi amaçlıyor.

Polygon’un kripto para birimleri arasında güvenilir bir yer edinmesi ile PolyPad, yatırımcıları için fırsatlarla dolu parlak bir geleceğe sahip oluyor. PolyPad’in öne çıkan en önemli özelliği ise IDO ve ön satış yapılmayacak olması. Başka bir deyişle bu kripto para birimi piyasaya sürülür sürülmez herkes satın alabilir.

NeoFi

NeoFi, hedge fonlarınının trendine göre modelleniyor ve önceden oluşturulmuş portföylere anında erişim fırsatı sunuyor. NeoFi’ın 22 Mart Salı günü piyasaya sürülmesi bekleniyor. NeoFi’in yatırımcılara en önemli katkısının ise, yatırımcılar NeoFi tokenları stake ettiğinde %10 ile %20 arasında kar elde etmesi bekleniyor.

ADADAO (ADAO)

ADADAO (ADAO) ise Cardano (ADA) blockchaininde bulunuyor ve stablecoin oluşturmaya imkan sağlayan bir DeFi protokolü olarak bu listede 3. Sırada yer alıyor. ADADAO, 21 Mart’ta piyasaya sürülecek ve BSCPad, ETHPad ve VelasPad’de de yer alacak. ADADAO’nun öne çıkan en önemli özelliği ise ilk faizsiz stablecoin para protokolü olması olarak görülüyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article