McDonald’s’ın Son Paylaşımı Dogecoin Söylentilerini Yeniden Ateşledi! DOGE ve SHIB Artışa Geçti

2 years ago 109
McDonald's'ın Son Paylaşımı Dogecoin Söylentilerini Yeniden Ateşledi! DOGE ve SHIB Artışa Geçti

Geçtiğimiz haftalarda Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’dan yaptığı bir paylaşımla McDonald’s‘dan Dogecoin’i kabul etmesini istemişti. Bunun üzerine McDonald’s, Elon Musk’ın tweet’ini alıntılayarak mizahi bir gönderme yaptı.

Bu Kez McDonald’s, Dogecoin söylentileri ile yeniden gündeme geldi. İşte detaylar…

McDonald’s, Dogecoin Söylentileri İle Yeniden Gündeme Geldi

Tesla CEO’su Elon Musk, geçtiğimiz haftalarda Twitter’dan yaptığı bir paylaşım ile yeninden gündeme geldi. Öyle ki ünlü milyarder, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla efsanevi fast-food devi McDonald’s‘ın Dogecoin kripto para birimini kabul ederse bir McDonald’s Happy Meal yiyeceğini tweetledi.

Bunun üzerine McDonald’s, Tesla’dan bunun karşılığında bir kripto para birimi olan Grimacecoin‘i kabul etmesini istedi. McDonald’s’ın bu istediği, Binance Akıllı Zincirinde başka bir şaka (meme) paranın oluşturulmasına yol açtı.

 

Ancak Dogecoin hayranlarını sevindiren Tesla CEO’su Elon Musk, fast-food devinin resmi hesabında ter damlacıkları emojisini tweetleyerek McDonald’s söylentilerini yeniden ateşlendirdi.

Elon Musk’ın yanıtı, McDonald’s’ın 13 Şubat’ta yapılması planlanan bir duyuruyla takipçileriyle paylaşmasından kısa bir süre sonra geldi.

Öyle ki McDonald’s, geçtiğimiz gün resmi Twitter hesabından, “Uhhhh, bir şey geliyor” şeklinde bir paylaşım yaptı. Bunun üzerine Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, McDonald’s’ın bu tweet’ine yorum olarak ter damlacıkları emojisi gönderdi.

Dolayısıyla bu da pek çok kişi arasından McDonald’s’ın Dogecoin kabul edeceği yönündeki söylentileri yeniden ateşledi.

Fiyatlar Fırladı

McDonald’s ve Elon Musk arasındaki bu paylaşımlar, popüler şaka para birimleri olan Dogecoin ve Shiba Inu fiyatında artışa neden oldu. Öyle ki Kripto para piyasasında düşüşler yaşanırken bu iki şaka para birimi yükselmeye devam ediyor.

Öte yandan ünlü kripto para analisti Cantering Clark, McDonald’s ve Musk arasındaki son etkileşimi Dogecoin için potansiyel olarak yükseliş katalizörü olarak gördü.

Öyle ki popüler şaka para birimi Dogecoin, Bitcoin anemik fiyat hareketi göstermeye devam ederken, diğer büyük kripto para birimlerinden daha iyi performans göstererek neredeyse %9 arttı.

Buna ek olarak bir başka popüler şaka para birimi olan Shiba Inu ise, bu paylaşımların ardından %5’ten fazla bir artış yakaladı.

Read Entire Article