Meksikalı İş İnsanından Yatırımcılara Çağrı: Bitcoin’de Dip Fiyat Seviyelerine Ulaşıldı mı?

2 years ago 111

Sıkı bir Bitcoin savunucusu olduğu bilinen Meksikalı iş insanı Ricardo Salinas Pliego, lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) “yeni altın” olduğunu ve Amerika Birleşik Devletleri’nde yetkili kurumların para politikaları konusunda sorumsuz davrandığını savundu.

Meksikalı İş İnsanından “Bitcoin” Yorumu

Meksikalı iş insanı Ricardo Salinas Pliego, Pazar günü Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile yatırımcılara seslendi. Pliego, lider kripto para birimi Bitcoin’in mevcut fiyat seviyeleri ile bir alım fırsatı sunduğunu iddia etti. BTC‘nin dip fiyat seviyelerinde olduğunu ifade eden Pliego, mevcut fiyat seviyelerinin değerlendirilmesi gerektiği yönündeki fikirlerini paylaştı.

Sıkı bir Bitcoin savunucusu olduğu bilinen Meksikalı iş insanı Ricardo Salinas Pliego, geçmişte de birden fazla kez Bitcoin ile ilgili olumlu fikirlerini paylaştı ve yatırımcılara birden fazla kez bu yönde çağrı yaptı.

Bitcoin’de Son Durum

Son haftalarda kaydettiği düşüş hareketleri ile birlikte yüksek oranlarda değer kaybeden Bitcoin, son 24 saatlik zaman diliminde kaydettiği fiyat hareketleri ile de değer kayıplarına hız kazandırdı. Bitcoin, gün içerisinde anlık olarak da olsa 36.400 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi. Bitcoin’deki bu değer kayıpları, kripto para piyasasına da güçlü bir düşüş ivmesi kazandırdı. Kaydettiği son düşüş hareketlerinin ardından Ethereum (ETH), 2.585 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değerinde ise CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatlik zaman diliminde ortalama 100 milyar dolarlık düşüş kaydedildi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article