Meme Altcoin, Arjantin Radyolarında: Ülkenin Odak Noktası Oldu!

2 years ago 99

Kripto para sektörünün zor bir dönemden geçmesine rağmen, Bitcoin (BTC) ve önde gelen altcoin pojeleri seslerini bir şekilde duyurmaya devam ediyor.

Arjantin, Shiba Inu'yu Dinledi

Shiba Inu (SHIB), Arjantin'in en çok dinlenen radyo kanallarından biri olan Urbana Play FM'e konuk oldu. Urbana Play FM, Arjantin'in başkenti “Buenos Aires” merkezli ve ülkenin en beğenilen radyo kanallarından biri olarak nitelendiriliyor. Bazı güvenilir uygulamalardan elde edilen veriler, radyonun neredeyse her gün 50.000'den fazla kişi tarafından dinlendiği gösteriyor. Radyo programının sunucusu Julieta Schulkin, 'Urbana Play FM platformu' aracılığıyla yayınlanan ve SHIB'in ele alındığı program öncesi şu tweet'i attı:

Shiba Inu topluluğunun gücü, inanılmaz! Sizlere bugün, Arjantin'in neyi mümkün kıldığını   göstermek istiyorum.

Ünlü program yapımcısı Arjantin halkına Shiba Inu hakkında önemli bilgiler vererek farkındalık kazandırdı. Schuklin, “Shiba Inu'nun gücünü” açıklarken, SHIB'in dünyadaki popüler köpek temalı kripto para birimlerinden biri olduğunu ve birçok işletmenin artık coin'e destek eklediğini söyledi. Sunucu ayrıca, Shiba Inu sayseinde insanların 2,3 milyon otel, 450'den fazla havayolu hizmet sağlayıcısı ve 70'den fazla ülkede araç kiralama hizmetini kullanarak rezervasyon yapabileceği paylaştı. Hiç şüphe yok ki Shiba Inu, popülerlik ve sosyal medya verileri açısından diğer kripto para birimlerinden daha iyi performans göstermeye devam ediyor.

 SHIB, Arjantin Futboluna Giriş Yaptı

2021’e damgasını vuran Shiba Inu, %48.000.000 artış kaydetmeyi başarmıştı. SHIB, son zamanlarda bekleneni veremese de balina birikimi ve yeni projeler, toplulukta heyecan yaratmaya devam ediyor. ABD’de kategorisinde ilk 100’de yer alan muhasebe firması, Wolf & Company Artık Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin’i (DOGE) BitPay aracılığıyla ödeme yöntemi olarak kabul edeceğini duyurdu.

[caption id="attachment_160054" align="aligncenter" width="2560"]  [/caption]

Shiba Inu‘nun küresel çapta benimsenmesi ise devam ediyor. Arjantin’nin “El Talita Csyd” isimli futbol takımının formalarında Shiba logosun kullanacağı bildirildi. IntoTheblock’a göre, Shiba Inu’nun 100.000 doların üzerindeki işlemleri %7 arttı. Büyük işlemler genellikle balinalara veya kurumsal faaliyetlere işaret eder.

Read Entire Article