Meme Coin’lerde Son Durum: Shiba ve DOGE Grafikleri

2 years ago 118

Hafta sonu yukarı yönlü bir hamle yapan kripto para birimleri yeni haftaya ise nispeten stabil başladı. Meme token’lar da şu anda piyasa ile birlikte hareket ediyor. Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) gibi popüler şaka coin’lerde son durumlara bir göz atalım.

Shiba Inu Grafikleri

SHIB, yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,000023 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde SHIB’in oldukça stabil hareket ettiği görülüyor. Shiba hafta sonu yapılan yukarı yönlü hamlelerde 0,000025 dolara kadar yükselmiş ancak sonrasında tüm piyasa ile bir miktar geri çekilme yaşamıştı.

Analistlere göre şu anda piyasa değeri bakımından en büyük ikinci meme token olan SHIB için 0,000025 dolar direnç olarak işlem görüyor. Ayrıca 0,000022 doların da destek olduğu ve şu anda Shiba’nın konsolide durumda işlem gördüğünü ifade edebiliriz. Dolayısıyla SIHB için 0,00022 dolar ve 0,000025 dolar aralığındaki hareketler bir sonraki yönü belirlemede yardımcı olabilir.

Dogecoin (DOGE) Güncel Durum

15,9 milyar dolarlık piyasa değeri ile piyasanın en büyük şaka coin’i olan DOGE, yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,12 dolardan işlem görüyor. Son 24 saatte SHIB gibi stabil bir seyir izleyen DOGE, 0,125 dolara kadar yükseldikten sonra bir miktar geri çekilme yaşadı.

Analistlere göre DOGE’de şu anda 0,11 dolar destek olarak işlem görürken 0,13 dolar direnç olarak grafiklerde yer alıyor. Dolayısıyla 0,11 doların altına ya da 0,13 doların üzerine yapılacak hamle oldukça önemli görülüyor.

Bunlara ek olarak özellikle 2021 yılındaki ralli sırasında çok fazla meme token’ın piyasaya sürüldüğüne şahit olduk. Bu meme token’larından bazıları kendilerine yer edinirken bazıları şimdiden silinip gitmiş durumda. Dolayısıyla meme coin yatırımı yaparken yatırımcıların çok temkinli olmasında ve ciddi araştırmalardan sonra işlem yapmasında büyük önem bulunuyor.

Read Entire Article