Meme Coinlerde Kritik Dönemeç! Doge ve Shiba Yükselecek Mi?

2 years ago 98

Günler süren kırmızı görüntüden sonra kripto market toparlanmaya başladığında, meme paraları da bunu fırsata çevirdi ve yükseldi.

Dogecoin ve Shiba Inu'nun sırasıyla ilk 10 ve ilk 15 kripto para birimindeki yerlerini kaybetmesine rağmen, genel meme madeni para piyasası değeri 16,1 milyar dolara yükseldi. Bitcoin ve Ethereum ise sırasıyla 23 bin dolar ve 1660 dolardan işlem gördü.

Dogecoin Hareket Etmiyor

Meme coin 0.067 dolardan işlem görmeye devam ediyor ve Haziran ayının sonundan bu yana aynı fiyat seviyesinde konsolide oluyormuş gibi görünüyor. Tüm dalgalanmalara rağmen fiyat hareketinde önemli bir değişiklik gözlenmedi. Ancak DOGE, Haziran düşüşünün ardından gördüğü en düşük seviyelerinden gözlemlenen %28.63 rallisini başarıyla sürdürdü.

Benzer sinyaller, Parabolik SAR'dan başlayarak fiyat göstergeleri tarafından da sergilenmiş gibi görünüyor.Göstergeler, Temmuz ortasında bir hafta boyunca bir yükseliş eğilimi sergiledikten sonra bir düşüş trendi gösteriyor olabilir.

Müthiş Osilatör ayrıca, gösterge kırmızı ve yeşil çubuklar arasında geçiş yapmaya devam ettiğinden, nötr çizginin üstünde ve altında yer değiştirdiği için kesin bir sinyal göstermedi. Bu belirsizlik, DOGE'yi Haziran ayındaki %35,94'lük çöküşünü kurtarma konusunda zor durumda bırakabilir.

Shiba Inu Kaldı

Shiba Inu, son bir buçuk ayda %55,66 yükselerek makro zaman diliminde yatırımcıları için iyi gidiyor gibi görünüyor. Mikro zaman diliminde 0,00001197 dolardan işlem gören SHIB, yine de hareketsiz kaldı. Bu, tokenin 0.00001200 dolar seviyesinin üzerinde kapanmasını zorlaştırıyor olabilir.

Bollinger Bantlarının birbirine yaklaştığı görülebilir, bu da kripto paranın oynaklığında bir düşüş anlamına gelebilir. Bu, daha düşük fiyat dalgalanmalarına neden olabilir, bu da mum çubukları gösterge temelinin üzerinde olduğu için SHIB için gerçekten faydalı olabilir ve bu da onu bir düşüşten çok, bir fiyat artışına duyarlı hale getirirdi.

Öte yandan, sinyal çizgisi ve gösterge çizgisi yedinci gün boyunca üst üste binmeye devam ettiği için MACD net bir sinyal göstermiyor. Bir düşüş veya yükseliş geçişi gerçekleştiğinde, işler çok daha belirgin hale gelebilir.

Read Entire Article