Meme Kripto Paraların Öncülerinde Yükseliş! Yatırımcısı Nefes Aldı!

2 years ago 101

Daha geniş ve kapsamlı bir biçimde kripto piyasası toparlanmaya başladıkça, son 24 saat içinde yaklaşık meme kripto para piyasası da büyük kazançlar elde etti. Piyasa değeri, Dogecoin ve Shiba'nın aynı sürede iyi bir toparlanma göstermesiyle dün 13.9 milyar dolara düştükten sonra 14,6 milyar dolara yükseldi.

Dogecoin'in Hala Desteğe İhtiyacı Var

Meme coinlerin kralı Dogecoin, daha geniş piyasa trendini takip ettiğinden dolayı, bir ralliyi sürdürmek için mücadele ediyor. Bu nedenle, son 24 saatte kaydedilen %4,9'luk artışa rağmen DOGE'nin Haziran ayında tanık olduğu kayıplarını toparlaması biraz zaman alabilir.

Fiyat göstergeleri de özellikle iyimser değil gibi görünüyor. Bollinger bantlarının yazım zamanında biraz farklılaştığı görülebiliyordu, bu da volatilitenin yakında artabileceğini gösteriyor olabilir. Bu, DOGE'yi fiyat dalgalanmalarına karşı duyarlı hale getirebilir. Mum çubuğunun şu anda gösterge tabanının altında olduğu göz önüne alındığında, gözlemlenen herhangi bir fiyat dalgalanması aşağı yönde olabilir.

Ayrıca, Göreceli Güç Endeksi (RSI) de iyi haberler vermiyor gibi görünüyor. Gösterge, iki aydan fazla bir süredir nötr çizginin altında kalmış durumda ve yükseliş bölgesine yükselme şansını kaybetmiş olabilir. Bu nedenle, DOGE yalnızca önümüzdeki birkaç gün için daha da düşebilir

Shiba Inu Daha İyi Performans Gösteriyor

Karşılaştırıldığında, evet, öyleydi, ancak bireysel performans söz konusu olduğunda, SHIB, DOGE'nin yörüngesinden daha uzak değil gibi görünüyor.Son 24 saatte %7,68'lik bir büyümeye tanık olmak, SHIB sahiplerini kesinlikle DOGE yatırımcılarından daha mutlu etti. Bununla birlikte, SHIB ayrıca bir miktar aşağı yönlü hareket yaşayabilir.

Yaklaşık üç hafta boyunca bir yükseliş eğilimi kaydettikten sonra, yatırımcılar yaklaşık bir ay önceki kayıp durumuna geri dönebilirler.İkincisi, MACD de düşüş eğilimi başlatmanın eşiğinde olabilir. Düşüş artarsa ​​(kırmızı çubukların varlığı artar), SHIB, selefi DOGE ile aynı kaderi paylaşabilir ve fiyatta bir düşüşe tanık olabilir.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article