Meme Token’larda Son Durum: Destek Bölgesine Dikkat!

2 years ago 77

Lider kripto para birimi olan Bitcoin’in (BTC), Federal Rezerv kararının ardından yakalandığı düşüş ivmesi etkisini kaybediyor. Bitcoin yeniden 20.000 dolar seviyesinin üzerinde işlem görürken meme token’larda son durum ne? İşte Dogecoin ve Shiba Inu fiyat tahminleri!

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin 23 Eylül tarihinde 20 günlük EMA seviyesi olan 0,06 dolar üzerinde kırıldı ve kapandı; bu, satış baskısının düşebileceğinin ilk işareti olabilir. Alıcılar ivmelerini korudu ve fiyatı 24 Eylül tarihinde 50 günlük SMA seviyesi olan 0,07 doların üzerine çıkardı. Ancak fiyat artışı daha yüksek seviyelere devam etmedi. Bu durum da ayıların henüz pes etmediğini ve rallilerde satış yaptığının bir göstergesi olabilir.

Kripto para biriminin fiyatı 25 Eylül tarihinde 20 günlük EMA'ya geri döndü, ancak küçük bir olumlu nokta ise boğaların bu seviyeyi savunmaya çalışması. Boğalar bu seviyeyi desteğe çevirirse, parite 0,08 dolara kadar yükselebilir. Aksine meme token’ın fiyatı düşmeye devam ederse ve güçlü desteğin altına gerilerse, DOGE/USDT paritesi Haziran ayının en düşük seviyesi olan 0.05 doları yeniden test edebilir.

Shiba Inu (SHIB)

Alıcılar, 24 Eylül tarihinde Shiba Inu'yu 20 günlük EMA seviyesi olan 0.000011 doların üzerine çıkardı. Ancak mum çubuğundaki uzun fitil, ayıların daha yüksek seviyelerde satış yapmaya devam ettiğini gösterebilir. Satıcılar kripto para biriminin fiyatını 0.000010 dolardan destek bölgesine düşürmeye çalışabilir. Bu seviye daha önce güçlü bir destek işlevi görmüştü; bu nedenle, boğaların bölgeyi kuvvetle savunması muhtemel.

Alıcılar, satış baskısının düşmesini önlemek için fiyatı hareketli ortalamanın üzerine çıkarmak zorunda kalabilir. SHIB/USDT paritesi daha sonra, ayıların tekrar güçlü bir direnç oluşturabileceği 0.000014 dolar seviyesine yükselebilir. Boğalar belirtilen engeli aşarsa, parite 0.000018 dolara kadar ilerleyebilir. Aşağı yönde, 0.000010 doların altında bir kırılma satışları yoğunlaştırabilir ve parite 0.000007 dolardan kritik destek bölgesine kayabilir.

Read Entire Article