Meme Token’larda Son Durum! DOGE ve SHIB’de Kritik Seviye!

1 year ago 67

Dogecoin (DOGE) fiyatı önemli bir yatay seviyeyi geri aldı ancak henüz alçalan bir direnç çizgisinden çıkmadı. Shiba Inu (SHIB) fiyatı ise azalan bir direnç çizgisini takip ediyor ancak henüz yatay direnç seviyesini geri kazanmadı. Popüler meme token’larda son durum ne?

Dogecoin Analizi

Piyasa değerine göre en büyük meme token DOGE’un, en tanınmış hayranı Elon Musk resmi olarak Twitter'ın CEO'su olduğundan ve kripto para biriminin ödemeler için kullanılabileceğini ima ettiğinden beri kripto para biriminin fiyatı önemli ölçüde arttı . Dogecoin fiyatı şu anda 0,089 dolarlık yatay destek alanının üzerinde işlem görüyor. Belirtilen durum daha önce Mayıs-Ekim arasındaki direnç olarak hareket ettiği için çok önemli bir seviye. Mevcut konumda DOGE fiyatı, 29 Ekim'den bu yana yatay destek alanı ile alçalan direnç çizgisi arasındaki noktaya ulaştı. Olası bir kırılma durumunda DOGE fiyatı, 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesi olan 0,115 dolara yükselebilir. Aksine fiyat yönü tersine dönmesi durumunda, Dogecoin fiyatı 0,060 doları yeniden görebilir.

Günlük göreceli güç endeksi (RSI) 50 çizgisinde nötr olduğundan, her iki olasılık da hala geçerli olabilir. Kripto para biriminin haftalık grafikleri ele alındığında, yukarı hareket olasılığı ile daha uyumlu. Bunun iki nedeni ise tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana alçalan bir direnç çizgisinden ayrılış ve haftalık RSI hareketinin 50'nin üzerinde olması. Sonuç olarak kısa vadeli alçalan direnç çizgisinden bir kırılma, 0,089 dolar destek alanından bir kırılmadan biraz daha muhtemel olabilir.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu fiyatı 14 Ağustostan beri azalan bir direnç çizgisinde işlem görüyor. SHIB fiyatı, daha düşük bir tepe oluşturup keskin bir şekilde gerilemeden önce Ekim ayı sonunda kırılmak için birkaç başarısız girişimde bulundu. Düşüş aynı zamanda SHIB fiyatını direnç görevi üstlenen 0.00001 dolar alanının altına çekti. Bölge daha önce Temmuz – Kasım arasında destek görevi görmüştü.

Genel piyasalarda son 24 saatte yükseliş hareketi başlarken, SHIB fiyatı hala direncin altında işlem görüyor. Ayrıca günlük RSI 50'nin altında. Bu nedenle Shiba Inu hem 0,00001 dolar direncinin hem de alçalan direnç çizgisinin üzerine çıkmadığı sürece eğilim düşüş olarak kabul edilebilir.

Read Entire Article