Meson Network, Yeni Ürününü Meson Günü’nde Tanıttı!

2 years ago 97

30 Haziran’da, Meson için yeni nesil ürünlerini tanıtmak amacıyla Meson Açılış Günü düzenlendi.

Meson Network’ün CTO’su olan Leo, Meson nodlarının cihazlara dağılımının bir dakika sürdüğünü ve yeni özelliklerle birlikte daha iyi hale geldiğini açıkladı. Meson’un yeni sürümü 20GB depolama ayarıyla birlikte erişilebilirliği artırdı. Ayrıca 30’un üzerinde işletim sistemi ve platform ile çalışabilen yeni sürüm daha uyumlu hale geldi. Böylece Meson Network’üne daha fazla node (doğrulayıcı) bağlanabiliyor olacak. Node kurmak isteyen kullanıcılar Raspberry Pi, loT ve mobil cihazlarını kullanabilecek. Meson’un Terminali’ni dağıtmak ve ağa katılmak isteyen kullanıcıların kullanabileceği cihaz alternatifleri de böylece genişledi. Ayrıca yeni sürüm çoklu madenciliğine olanak sağlar.

Meson son yaptığı güncellemeyle birlikte ve verimli kullanıcı deneyimi arayan katılımcılara gelişmiş hizmetler sunmaya başladı. Örneğin; kullanıcıların bazıları yüksek kalitede veri merkezlerinden edinilen node’lar kurabilir veya kullanabilir. Bu durumda bant genişliği (bandwidth) hacmi belirli kriterleri karşılamalıdır. Bu kullanıcılar için Meson, bazı node’ları filtrelemek için Premium Tag hizmeti vermekte ve bu sadece belirli kullanıcılara hizmet sağlamak için kullanmaktadır.

Meson Network’un CEO’su olan Sherlock son güncelleme ve node’lara erişilebilirliğin önemiyle ilgili şunları söyledi;

“Blockchain’in birçok şeye giriş engellerini azaltması ve daha çok insana güç sağlaması gerektiğine inanıyoruz. Bir Meson node’u çalışmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Node kurmak için çok az şeye ihtiyacınız var. Biz daha fazla insana ulaşmak için erişilebilirliği artırmak ve kullanıcı deneyimini daha iyi hale getirmek istiyoruz.”

Meson Network’un CEO’su çok daha fazla node hedefliyor. Böylece daha fazla kullanıcı yüksek performansla platformdan faydalanabilecek.

Meson Network Hakkında

Meson Network, geleneksel yoğun emek tabanlı satış modellerinin yerini almak için blockchain’i kullanarak kullanıcıların boşta kalan bant genişliğini düşük maliyetle konsolide ediyor. Proje bunlardan para kazanarak Web3 üzerinde verimli bir bant genişliği pazarı oluşturmaya kendini adamıştır. Meson, merkezi olmayan depolama, hesaplama ve gelişmekte olan Web3 dapp ekosistemi için güçlü bir altyapı kurmaya çalışıyor.

Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir.
Read Entire Article